Vlad Chiricheș a marcat un gol pentru Tottenham Hotspur în Cupa Angliei (VIDEO)

Vlad Chiricheș a marcat un gol pentru Tottenham Hotspur în Cupa Angliei (VIDEO)
Foto: fanatik.ro

Tottenham Hotspur s-a calificat în turul patru al Cupei Angliei, Vlad Chiricheș marcând un gol pentru echipa sa, informează BBC.

Formația a învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (2-2), echipa Burnely, într-o rejucare din turul trei al competiției.

Jucând pe postul de fundaș dreapta Chiricheș, a înscris golul trei al gazdelor, în minutul 49. Celelalte goluri ale gazdelor au fost marcate de Paulinho ’10, Capoue ’45+2 și Rose ’52. Pentru
Burnely au înscris Sordell ‘3 și Wallace ‘8.

Vlad Chiricheș a primit un cartonaș galben, în minutul 70, și a fost înlocuit cu Eric Dier, în minutul 80, informează Mediafax.

Cu fundașul Florin Gardoș integralist, formația Southampton s-a calificat în turul patru al Cupei Angliei, dupa ce a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Ipswich Town.

Tot într-o rejucare din turul trei al Cupei Angliei, echipa Bradford City, din liga a treia, a învins, cu scorul de 4-0 (3-0), formația Milwall, din liga a doua.

În turul patru al Cupei Angliei, Tottenham Hotspur va întâlni pe Leicester City, Southampton pe Crystal Palace, iar Bradford City pe Chelsea Londra.

Tottenham vs Burnley, 4-2

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe