Accident de circulație grav pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de o maşină

Accident de circulație grav pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de o maşină
Foto simbol: Pixabay

Un accident de circulație grav a avut loc vineri, 27 ianuarie, pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Un tânăr în vârstă de 24 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o mașină.

Accident mortal pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală

„Astăzi, 27 ianuarie a.c., în jurul orei 14:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la un accident de circulație înregistrat pe Bd. Iuliu Maniu, din sectorul 6. Din informațiile preliminare, un tânăr în vârstă de 24 de ani a condus un autoturism pe Bd. Iuliu Maniu către Str. Valea Cascadelor, iar în dreptul imobilului cu nr. 600, a surprins și accidentat un pieton, bărbat în vârstă de 24 de ani. În urma accidentului de circulație a rezultat decesul pietonului.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație. Traficul rutier este restricționat pe banda I de circulație, pe Bd. Iuliu Maniu, sensul de deplasare către Str. Valea Cascadelor”, a transmis Brigada Rutieră din București printr-un comunicat, potrivit stirilekanald.ro.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

Se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Traficul rutier este restricționat pe banda I de circulație, pe Bd. Iuliu Maniu, sensul de deplasare către Str. Valea Cascadelor.

Urmăriți B1TV.ro și pe