Accident grav în Vaslui: Două persoane decedate și una rănită. Traficul în zonă este blocat

Accident grav în Vaslui: Două persoane decedate și una rănită. Traficul în zonă este blocat

Ungrav accident de circulație rutieră s-a produs marți dimineață,pe DN 15D, înlocalitatea Buhaești,în urma căruia două persoane au decedat şi alta a fost rănită, potrivitServiciului de AmbulanțăJudețean Vaslui.

Grav accident rutier în județul Vaslui: Sunt trei victime, dintre care două au murit

Potrivit reprezentanțilorServiciului de AmbulanțăJudețean Vaslui, celedouăpersoane decedate au fostgăsiteînstop cardio-respiratorșinu aurăspunsmanevrelor de resuscitare.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui au transmis că în accident au fost implicate două autoturisme, polițiștii rutieri efectuând cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul.

În cauzăa fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Traficul în zona este blocat, circulația fiind deviată pe un drum secundar.

Un alt accident a avut loc în localitatea Băicoi

Un buldo-excavator de 15 tone a căzut de pe trailerul ce îl transporta, a traversat șoseaua, apoi trotuarul, a rupt un stâlp de electricitate și s-a oprit în gardul unei case.

În urma groaznicului incident, întreg cartierul a rămas fară energie electrică.

Inițial, oamenii din Băicoi au crezut că are loc un cutremur. Atât de tare s-au speriat în momentul în care au auzit bubuitura și au simțit trepidațiile provocate de accident.

Martorii care se aflau la fațalocului au sunat la numărul unic de urgențe 112 și mai multe echipaje de urgență au fost trimise în zonă.

„Bubuitură puternică, eram în interior, a fost o lovitură puternică, utilajul e foarte greu, a zburat de pe platforma unui tir aici în viraj, un viraj deosebit de periculos aici la noi.”, a declarat proprietarul casei afectate de accident.

Ultima oră