Accident grav pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș. Unul dintre șoferi a murit, iar altul se află la spital, după ce patru TIR-uri s-au ciocnit

Accident grav pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș. Unul dintre șoferi a murit, iar altul se află la spital, după ce patru TIR-uri s-au ciocnit
Sursa foto: DRDP Timişoara/ Facebook

Un accident grav a avut loc, marți după-amiază, pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș. În urma impactului, o persoană a murit, iar un șofer este rănit.

Accident mortal între 4 autotrenuri la Caransebeș

Patru autotrenuri au fost implicate, iar traficul rutier din zonă a fost blocat în totalitate până la finalizarea cercetării la fața locului.

În urma impactului produs pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș, în care au fost implicate 4 autocamioane, unul dintre conducătorii auto a decedat iar altul a fost rănit, amândoi de cetățenie bulgară, cel de-al doilea fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.

Potrivit DRDP Timișoara, unul dintre TIR-uri s-a răsturnat, iar încărcătura s-a împrăştiat pe şosea.

Potrivit Observator.ro, un TIR de Bulgaria care circula din direcția Lugoj-Orșova a acroșat ușor TIR-ul din fața lui, cu numere de înmatriculare de Arad și a pătruns pe sensul opus unde a fost evitat de un alt TIR. Acest tir s-a răsturnat în afara părții carosabile, având numere de Ungaria și ulterior a intrat în coliziune frontală cu un TIR de Bulgaria.

În acest moment anchitatorii desfășuară cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce circumstanțe și împrejurări s-a produs accidentul.

În continuare, traficul rutier este blocat în zonă, fiind deviat prin municipiul Caransebeș, din sensurile giratorii Buchin și Jupa și intersecție Iaz.

Tags: