Au pierdut banii la jocurile de noroc și au înscenat o tâlhărie. Patru bărbați, reținuți, în județul Timiș

Au pierdut banii la jocurile de noroc și au înscenat o tâlhărie. Patru bărbați, reținuți, în județul Timiș
Foto: pixabay.

Patru bărbați,  cu vârste cuprinse între 20 de ani şi 37 de ani, cercetați pentru comiterea infracțiunii de delapidare, au fost reținuți de polițiștii din Făget. După ce au pierdut banii la jocurile de noroc, bărbații au înscenat tâlhărirea unui tânăr de 20 de ani, angajat al societăţii şi complicele lor, notează Agerpres.

Bărbații au furat 23.000 de lei

„În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii din Făget au fost sesizaţi de către un angajat al unei săli de jocuri de noroc cu privire la faptul că o persoană mascată, înarmată cu un cuţit, a pătruns în incinta societăţii şi a sustras 23.000 de lei”, a anunţat, luni, 9 mai, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au efectuat verificări şi au stabilit că, de fapt, nu este vorba de o tâlhărie, ci de infracţiunea de delapidare, fiind implicaţi patru bărbaţi. Prejudiciul a fost recuperat parţial, respectiv suma de 14.356 de lei.

Tinerii au pierdut 19.000 de lei la jocurile de noroc

Din cercetări a reieșit că doi tineri, de 23 de ani şi 28 de ani, au pierdut 19.000 de lei, în cursul zilei de sâmbătă, la aparatele electronice de jocuri de noroc. După ce au pierdut banii la jocurile de noroc, cei doi au înscenat tâlhărirea unui tânăr de 20 de ani, angajat al societăţii şi complicele lor.

„Astfel, noaptea, tinerii de 23 de ani şi de 28 de ani au mers după un alt bărbat de 37 de ani, în localitatea timişeană Bunea Mare, pe care l-au convins să fie el cel care intră mascat şi înarmat cu un cuţit în sala de jocuri, unde cel de 20 de ani îl aştepta cu 23.000 de lei şi 50 de euro, scoşi din seif”, precizează oamenii legii, citați de Agerpres.

Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru delapidare, iar cei patru suspecţi reţinuţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Urmăriți B1TV.ro și pe