Bărbat din Huși în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat pe stradă de un necunoscut

Bărbat din Huși în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat pe stradă de un necunoscut
Foto simbol: Facebook @ SMURD

Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Huși, a fost înjunghiat vineri seara, pe stradă de o persoană necunoscută. El a fost transferat la Spitalul Sf. Spiridon Iași cu diagnosticul de șoc hemoragic, scrie publicației locale Vremea Nouă.

Incidentul a avut loc în această seară pe o stradă din Huşi.

“În această seară S.A.J. Vaslui a intervenit în localitatea Huși pentru un bărbat în vârstă de 43 de ani care a fost înjunghiat pe stradă de un necunoscut. Echipajul l-a găsit la domiciliu, conștient și coerent dar cu o plagă cu sângerare abundentă la vârful hemitoracelui stâng, în zona retroclaviculară. După acordarea primului ajutor aceasta a fost transportat la Spitalul Huși”, au transmis reprezentanții SAJ Vaslui. După acordarea primului ajutor aceasta a fost transportat la Spitalul Huși.

„În acest moment pacientul este transferat la Spitalul Sf. Spiridon Iași cu un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă cu diagnosticul de Șoc Hemoragic”, potrivit SAJ Vaslui.  Polițiștii au început imediat cercetări pentur prinderea celui care l-a atacat cu cuțitul pe bărbatul de 43 de ani

Ultima oră
17:57 - Economist: Rata inflației ar putea crește la 10% în 2021. Perspective sumbre pentru 2022
17:51 - Premierul desemnat propune un armistițiu pe scena politică. Nicolae Ciucă: Este soluția pentru ieșirea din această criză / A doua încercare de formare a Guvernului se lovește de un blocaj sever
17:36 - Adriana Trandafir nu mai rezistă presiunii de la Asia Express. Concurenta nu se oprește din plâns
17:35 - Florin Cîțu: PSD și USR trebuie să facă și fapte / Un armistițiu nu se face între prieteni, ci între inamici. Dacă fiecare partid vrea să își vadă interesul electoral, nu vom ajunge la o concluzie (VIDEO)
17:24 - Mitică Dragomir, scandal în direct, cu un jurnalist: „Bă nenorocitule, bă nesimțitule!”
17:24 - UE sprijină Republica Moldova pentru a face față în problema aprovizionării cu gaze. Ursula von der Leyen: Experții noștri sunt pe teren pentru a ajuta la rezolvarea situației
17:24 - Florin Cîțu: Nicolae Ciucă a cerut PSD și USR un armistițiu politic. Partidele să susțină un guvern minoritar PNL – UDMR, pe termen limitat (VIDEO)
17:02 - Valeriu Gheorghiță anunță maraton de vaccinare la fiecare sfârşit de săptămână, în București, până la finele anului. Lista centrelor (VIDEO)
16:56 - Andreea Esca nu mai zâmbește. Ce o macină
16:43 - Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași cere ca medicamentul antiviral Favipiravir să fie eliberat cu circuit deschis, în farmacii: „Va duce la reducerea numărului de internări”