Camere de supraveghere în Bihor pentru sancționarea celor care aruncă ilegal gunoaie în parcări și pe câmp

Camere de supraveghere în Bihor pentru sancționarea celor care aruncă ilegal gunoaie în parcări și pe câmp
Camere de supraveghere în Bihor pentru sancționarea celor care aruncă ilegal gunoaie în parcări și pe câmp. Sursa: Facebook/CJ Bihor

Consiliul Județean Bihor a montat 9 camere video pe marginea drumurilor pentru depistarea și sancționarea celor care aruncă ilegal deșeuri pe câmp și în parcări.

„În ultima săptămână au fost montate toate cele 9 camere video pentru supravegherea a cinci parcări de pe drumurile naționale din Bihor. Acesta este un proiect-pilot pe care Consiliul Județean Bihor și alte instituții partenere îl implementează cu scopul de a menține curățenia în județul nostru”, se arată într-un cominat emis de Consiliul Județean Bihor.

Cei care aruncă gunoaie vor fi sancționați

Echipamentele au fost amplasate în parcări unde se aruncă frecvent gunoaie, potrivit datelor furnizate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj.

„IPJ Bihor preia în comodat camerele de supraveghere video, le monitorizează permanent și organizează echipe mixte cu Comisariatul Județean Bihor al Gărzii Naționale de Mediu pentru aplicarea măsurilor necesare. Consiliul Județean Bihor monitorizează, de asemenea, camerele video și transmite către autoritățile competente informațiile de interes. Totodată, colaborează cu partenerii și primăriile din județ pentru punerea în aplicare a protocolului”, se mai arată în comunicat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:32 - Real Madrid a câștigat UEFA Champions League pentru a 14-a oară și își consolidează supremația în fotbalul european. Finala cu Liverpool, tranșată prin golul lui Vinicius
23:47 - Rusia poate fi oprită doar prin forță, spune liderul negociatorilor ucraineni / Volodimir Zelenski crede că trebuie discutat direct cu Vladimir Putin, din moment ce restul oficialilor ruși „sunt niște nimeni” în țara lor
23:25 - Lucian Heiuș, despre controlul uriaș de la „Dragonul Roșu”: Am decis ca inspectorii de la Antifraudă să sigileze depozitele pe care le găsesc cu obloanele trase. În jumătate de oră toate au fost deschise (VIDEO)
22:58 - Șeful ANAF, despre controalele și campaniile de prevenție din țară. Lucian Heiuș: Nu o să trimit niciodată controlul la un profesor, dar și el să înțeleagă că e normal să plătești un impozit pentru veniturile din meditații (VIDEO)
22:24 - Lucian Heiuș, noul președinte ANAF: Vrem să creștem conformarea voluntară și să reducem evaziunea fiscală, un flagel al economiei românești care pare că se accentuează tot mai mult (VIDEO)
21:57 - Startul finalei UEFA Champions League, amânat cu peste 30 de minute. Probleme la accesul pe Stade de France din Paris
21:52 - Drept la replică. Nordis Group spune că nu se pune problema insolvenței și că solicitarea depusă de Weststart este „nejustificată”: „Nu ne afectează lichiditatea și stabilitatea companiei”
21:34 - Ciprian Teleman, primul mesaj oficial după demisia din USR, cea mai recentă controversă din partid: „Nu am vrut să fie public dar a devenit public”
21:17 - Mesaj RO-ALERT în Capitală. Avertizare de ploi abundente și torențiale: „Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție!” (FOTO)
21:00 - Sorana Cîrstea, părăsită?! Mesaje incendiare între Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc, în văzul tuturor (FOTO)