Caz halucinant la Suceava. Un bărbat a tăiat cu flexul țeava de gaze de pe stradă, în timp ce făcea curat

Caz halucinant la Suceava. Un bărbat a tăiat cu flexul țeava de gaze de pe stradă, în timp ce făcea curat
FOTO: Monitoruldesuceava.ro

Un bărbat în vârstă de 63 de ani împreună cu un vecin au decis să facă curat în curtea blocului în timpul zilei de joi. Tot ceea ce se dorea a fi o acțiune de bună credință, s-a transformat însă într-un dosar penal, după ce unul dintre ei a tăiat cu flexul țeava de gaze de pe stradă.

Suceveanul a apelat imediat numărul unic de urgență 112 și a alertat autoritățile cu privire la pățania comisă, iar norocul l-a ajutat să nu se producă o adevărată tragedie. Cei doi bărbați au tăiat țeava de gaze crezând că este un fier vechi, în timp ce doreau să facă curățenie pe spațiul verde din jurul blocului, scrie Monitorul de Suceava.

Dosar pensal pentru distrugere

Bărbatul în vârstă de 63 de ani s-a ales cu dosar penal pentru distrugere și va fi nevoit să plătească prejudiciul creat, implicit lucrările la țeava de gaze din spatele blocului.

La fața locului, s-au deplasat în urma apelului la 112 o autospecială de pompieri dar și reprezentanți ai distributorului de gaze, care au blocat conducta. Important este însă că nu s-a produs o tragedie, dar o stradă întreagă a rămas fără alimentare cu gaze.