Constanța rămâne două săptămâni fără apă caldă, chiar după minivacanța de Sfânta Maria

Constanța rămâne două săptămâni fără apă caldă, chiar după minivacanța de Sfânta Maria
Foto: Pixabay

Primăria Constanţa a anunţat că locuitorii municipiului vor rămâne timp de două săptămâni fără apă caldă, în cea de-a doua jumătate a lunii august, în perioada 16.08.2022-31.08.2022.

Se modernizează rețeaua de transport a agentului termic

Măsura anunțată de municipalitate a fost luată pentru realizarea unor lucrări de întreţinere şi reparaţii a instalaţiilor.

Primăria Constanţa a transmis joi, printr-un comunicat de presă, că în această perioadă se află în faza de executare lucrări importante de investiţii pentru modernizarea reţelei de transport a agentului termic primar având totodată în lucru proiecte atât pentru realizarea unei noi surse de producere a energiei electrice şi termice cât şi de modernizare a reţelei de distribuţie a agentului termic secundar.

“Având în vedere că în această perioadă, în scopul pregătirii sistemului de termoficare pentru sezonul rece, se impune executarea unor lucrări de întreţinere şi reparaţii a instalaţiilor de producere a energiei termice din CET Palas şi a celor de transport şi distribuţie aflate în administrarea Termoficare Constanţa SRL.

Sunt necesare opriri tehnologice solicitate de constructor pentru derularea programului de investiţii de modernizare a reţelei de transport a agentului termic primar, vă informăm că în perioada 16.08.2022-31.08.2022 va fi oprită furnizarea apei calde de consum în municipiul Constanţa”, a transmis Primăria Constanţa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:35 - Joe Biden spune că i-a cerut Israelului o pauză de trei zile între bombardamentele din Gaza și o pauză mult mai lungă pentru a recupera ostaticii reținuți de Hamas (VIDEO)
18:34 - Om al străzii, câștigătorul a peste 100.000 de dolari / Cum a reușit să obțină această sumă: „Am țipat, m-am prăbușit în genunchi și am plâns”
18:24 - Netanyahu ar fi respins acordul de încetare a focului în schimbul unor ostatici. Casa Albă insistă să spună că Israel va face o pauză de 4 ore de la bombardamente, zilnic
18:19 - Ce salariu impresionant primea Gabriela Cristea de la Kanal D, când prezenta „Noră pentru mama”. Suma e amețitoare
18:15 - Mașină de lux furată și revândută cu acte false, de un clan de interlopi. Cum acționau infractorii
18:11 - Doi soți proaspăt căsătoriți, mai norocoși ca niciodată! Ce s-a întâmplat a doua zi după marele eveniment
17:55 - Socrii primarului Cătălin Cherecheș, arestați preventiv pentru 30 de zile pentru dare de mită și complicitate la dare de mită (VIDEO)
17:52 - Germania vrea să facă din armata sa „coloana vertebrală a apărării în Europa”. Va fi „gata să ducă un război”, spune ministrul apărării
17:49 - Pavel Bartoș, oprit în trafic de polițiști! Ce s-a întâmplat cu celebrul prezentator TV: „Am dus-o mult prea departe…”
17:44 - Ionuţ Luţu, cel mai bogat șofer din România a devenit unic acționar al unui lanț hotelier. Bărbatul este mâna dreaptă a lui Gigi Becali