Doi tineri căsătoriți din Bacău au rămas fără darul de nuntă! Cum au reușit hoții să sustragă 120.000 de euro și peste un kilogram de aur

Doi tineri căsătoriți din Bacău au rămas fără darul de nuntă! Cum au reușit hoții să sustragă 120.000 de euro și peste un kilogram de aur
Foto: Pixabay

Doi tineri din Bacău, plecați la muncă în Anglia imediat după nuntă, au rămas fără 120.000 de euro și peste un kilogram de aur.

120.000 de euro au primit primit doi tineri din comuna băcăuană Parava, ca dar de nuntă. Cei doi nu au apucat să se bucure însă de bani. La nici o săptămână după eveniment, tinerii au fost jefuiţi după un plan bine pus la punct, notează Pro Tv.

Hoții au acționat ca în filme

După nuntă, cuplul s-a întors la muncă liniștiți, pentru că acasă montase un sistem de supraveghere performant și aveau contact cu o firmă de pază.

Cei ce au sustras bunurile au acționat ca niște profesioniști. Telecomunicațiile au fost tăiate pe o rază de câțiva zeci de kilometri.

Atacul a fost dat noaptea. Hoţii au întrerupt alimentarea cu energie a casei, apoi au spart seifurile cu bani și bijuterii.

„S-au luat în jur de 120 de mii de euro, un kilogram și jumăte de aur. Aveam alarme la dispecerat, aveam goarne. S-au dus la relee şi au tăiat comunicaţia de la telefon. Au tăiat Internetul şi lumina şi tot satul nu mai avea lumină, Internet şi comunicare telefonică. Au pus spumă pe goarne să nu audă vecinii şi au făcut discret planul”, a menționat păgubitul.

Poliția audiază mai multe persoane care au fost la nuntă

După plecarea hoților, tatăl păgubitului a fost anunțat despre forțarea ușii de la intrare. A fost solicitat ajutorul poliției. Camerele de supraveghere nu au putut fi de ajutor pentru că au fost date de hoți cu un spray cu spumă.

Casa a fost minuţios cercetată de criminalişti, iar acum anchetatorii încearcă să dea de urma hoţilor. Sunt urmărite mai multe piste, iar surse din anchetă spun că varianta unui jaf la pont este cea mai probabilă.

Urmăriți B1TV.ro și pe