Două bancomate au fost sparte la parterul unui bloc din Otopeni. Polițiștii efectuează investigații

Două bancomate au fost sparte la parterul unui bloc din Otopeni. Polițiștii efectuează investigații

Două bancomete din orașul Otopeni au fost sparte în dimineața zilei de marți. Evenimentul s-a petrecut la o bancă ce se afla la parterul unui bloc. Polițiștii efectuează verificări pentru a stabili pagubele și mai ales pentru găsirea făptașilor, scrie Agerpres.

Organele legii au fost sesizate în dimineața zilei de marți

În jurul orei cinci, distrugerea de la cele două bancomate a fost adusă la cunoștința autorităților, iar organele legii s-au deplasat la fața locului.

„În jurul orei 5,00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că la parterul unui bloc din oraşul Otopeni a avut loc o distrugere. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Otopeni împreună cu efective de pompieri şi specialişti din cadrul IGPR, precum şi conducerea IPJ Ilfov, pentru efectuarea de activităţi specifice”, a anunțat biroul de presă al IPJ Ilfov, potrivit sursei citate mai sus.

La fața locului au fost luate măsuri pentru delimitarea perimetrului și conservarea locului faptei, iar din primele verificări s-a stabilit faptul că distrugerile s-au petrecut la două bancomate ce aparițin unei bănci. Pagubele rezultate au fost doar de natură materială.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Polițiștii efectuează verificări la cele două bancomate din Otopeni

Organele legii efectuează verificări și investigații pentru a stabili cu exactitate în ce condiții s-a petrecut spargerea, dar mai ales verificarea autorilor și luarea măsurilor ce se impun în acest caz.

„Poliţiştii ilfoveni efectuează verificări şi investigaţii pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt şi de drept, cât şi pentru identificarea autorilor şi luarea măsurilor legale care se impun”, informează sursa citată.

Ultima oră
09:28 - Afganistan: ISIS a revendicat sângerosul atac terorist de la moscheea din Kandahar (VIDEO)
08:58 - Spitalul Colțea: 16 paturi cu oxigen, nefolosite. Au nevoie de aviz DSP
08:22 - Bolnavii COVID, transportați cu autobuzul. Raed Arafat confirmă creșterea capacității de transport al persoanelor infectate
00:17 - Ludovic Orban: „Marea majoritatea a oamenilor care au rămas lângă mine, fiindcă se luptă cu un întreg sistem, au dat dovadă de caracter” / Ce a spus despre Adrian Oros și Alexandru Nazare (VIDEO)
00:06 - Ludovic Orban: „De când a apărut gașca demolatoare, PNL s-a prăbușit. A ajuns la sub 15%. PSD, AUR și USR s-ar bucura să fie alegeri anticipate” (VIDEO)
23:54 - Ludovic Orban: Ce mi s-a părut ciudat e că președintele Klaus Iohannis a avut un comportament total în pandemie în 2021 față de 2020, când a anunțat restricții și în campanie electorală (VIDEO)
23:36 - Ludovic Orban, despre proiectul „România Educată”: După șapte ani de zile, președintele Klaus Iohannis a venit și el cu o broșură în care jumătate din spații sunt ocupate cu poze cu el (VIDEO)
23:12 - Cum se va numi partidul lui Ludovic Orban: „Va fi o soluție necesară pe scena politică” (VIDEO)
23:11 - Ludovic Orban: Eu, în viața mea, nu i-am făcut decât bine lui Klaus Iohannis, dar nu știu dacă am făcut bine României / M-am retras în favoarea lui în 2014 (VIDEO)
22:55 - Ludovic Orban: Eu nu știu ce urmărește Klaus Iohannis, dar pot să constat efectele acțiunilor sale. PNL s-a prăbușit, a fost făcută praf coaliția și România a fost bagată într-o criză politică și guvernamentală (VIDEO)