Fiica doctoriţei răpusă de noul coronavirus a postat un mesaj emoţionant: „Mămica mea, te rog să mă veghezi. Promit că o să te fac mândră de mine”

Fiica doctoriţei răpusă de noul coronavirus a postat un mesaj emoţionant: „Mămica mea, te rog să mă veghezi. Promit că o să te fac mândră de mine”
foto:dobrogea.tv

Andreea, fiicaMioarei Neagu, doctoriţa care şi-a pierdut viaţa în lupta cu noul coronavirus, a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, potrivit Dobrogea Tv.

„Mămica mea mereu zâmbitoare, te rog să mă veghezi în fiecare moment al vieții mele, și să ai grijă de mine de acolo de sus, așa cum ai avut grijă și când erai lângă mine. Promit că o să te fac mândră de mine, voi asculta toate sfaturile tale şi voi fi puternică așa cum şi tu ai fost şi ai luptat tot timpul ca eu să fiu fericită! Te iubesc foarte mult și o să îmi lipsești toată viața! Dumnezeu să te ierte, mămica mea frumoasă!”, a scris Andreea, fata Mioarei Neagu.

Medicul Mioara Neagu, șefa Compartimentului de Primiri Urgenţe s-a stins din viață la doar 48 de ani, după ce a fost infectată cu COVID-19.

De asemenea, colegii Mioarei Neagu au transmis mesaje de condoleanţe:

„Un înger ne-a părăsit pentru totdeauna! A luptat pentru pacienți cum a știut mai bine salvând multe vieți… Dumnezeu își alege oamenii buni și blânzi… Condoleanțe familiei îndurerate!“

„Medicii sunt acum de dimineața până seara și de seara până dimineața pe baricade. Sunt români care spun că e de datoria lor, a medicilor, să facă asta, să ne vindece, să ne sfătuiască, în vreme ce noi avem obligația să stăm în casele noastre, de unde ne putem permite să facem pe vitejii. Am văzut, în aceste zile, medici epuizați, cu vocea tremurândă, cu lacrimi în ochi, nemâncați și triști. Ei nu au voie, însă, să fie triști ori să se plângă și nici să protesteze și nici să moară, numai ca să ne facă pe noi să trăim…Zbor lin spre cer, Mioara, suflet și chip frumos, medic urgentist cu mare iubire de oameni !”, a scris pe Facebook medicul constănțean Salim Camer.