Hoțul de trotinete electrice din București, prins de polițiști. A sustras 20 de vehicule pe care le-a vândut și închiriat

Hoțul de trotinete electrice din București, prins de polițiști. A sustras 20 de vehicule pe care le-a vândut și închiriat

Polițiștii din Capitală au reținut, vineri seară,un bărbat suspectat că ar fi furttrotineteelectrice aparținând unei firme de închirieri. Oamenii legii au primit mai multe plângeri din parte firmei, după ce în ultima perioadă, mai multe vehiculelăsate pe stradă pentru a fi închiriate, au dispărut.

Polițiștii au stabilit că autorul furturilor este un bărbat de 36 de ani din București, care reușea să facă trotinetele dipăruteprin dezactivarea sistemului GPS.În total, ar fi furat 20 de trotinete electrice, în valoare de 40.000 de lei. El ar fi vândut o parte, iar pe altele le-a vopsit și le-a închiriat.

Potrivit sursei citate, au fost recuperate toate cele 20 de trotinete electrice și predate firmei păgubite.

„În seară de 20.11.2020, în jurul orei 23.30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 23 Poliție a fost sesizată de către reprezentantul unei societăți comerciale cu privire la faptul că în ultima perioada, prin dezactivarea sistemului GPS, mai multe trotinete electrice au fost sustrase de pe rază municipiului București. Polițiștii au demarat investigațiile și în scurt timp au reușit recuperarea a 10 trotinete electrice. Din cercetări a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 36 de ani, din București, ar fi sustras trotinetele, parte din ele comercializandu-le, iar altele, după ce le-a adus modificări (vopsire), le-ar fi închiriat în regim propriu. Ieri, 21.11.2020, la adresa bărbatului, în baza mandatului, a fost efectuată o percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate alte 10 trotinete electrice”, potrivit DGPMB.

Ultima oră
19:24 - Scandalul momentului în online-ul românesc. Autorul postării controversate spune că a glumit: „Femeile disponibile pentru sex să poarte un cerculeț la rever. Două cerculețe pentru sex în grup”
19:08 - Explozie a cazurilor de COVID în București. Vlad Voiculescu, după ce avertizase că lipsesc 4.000 de teste pozitive din ultimele zile: „Minunea de după congresul PNL! – 653 cazuri duminică, 2.559 luni”
19:03 - Ursula von der Leyen, despre explozia prețului la gaze: „Ceea ce vedem este un fenomen global, nu doar unul existent în Europa”
18:51 - Iohannis, nemulțumit de cifrele campaniei de vaccinare. Mesaj tăios în prezența Ursulei von der Leyen: „Dacă ne-am fi vaccinat, nu am mai fi avut restricții”
18:44 - Ursula von der Leyen anunță că România a primit undă verde din partea Comisiei privind PNRR: „Nu e finalul călătoriei. Trebuie să implementăm aceste proiecte”
18:28 - Florin Cîțu, despre PNRR: Sunt incluse 107 investiții și 64 de reforme. Până la sfârșitul anului vom primi prefinanțarea de 3,8 miliarde de euro (VIDEO)
18:25 - Klaus Iohannis, în cadrul vizitei Ursulei von der Leyen, după aprobarea PNRR: „Avem o responsabilitate uriașă, pentru a ne asigura că fondurile europene vor schimba fața României”
18:19 - Proiect de lege: Certificatul COVID, obligatoriu pentru personalul medical. În caz contrar se va suspenda contractul de muncă pentru 30 de zile
18:05 - Pfizer anunță că a început să testeze noul său medicament cu administrare orală, care ar putea preveni Covid-19
18:00 - De ce o sfătuiește Mitică Dragomir pe Simona Halep să se retragă din tenis