Înfometați și periculoși: Un livrator de mâncare, jefuit de patru tineri, la București

Înfometați și periculoși: Un livrator de mâncare, jefuit de patru tineri, la București
Foto: pixabay.

Un livrator de mâncare a fost jefuit la București. Patru tineri l-au atacat și l-au lăsat fără comenzi pe care trebuia să le aducă clienților. Oamenii legii au reținut patru tineri între 18 și 21 de ani. Aceștia fiind acuzați de tâlhărie calificată.

Hoţii au mâncat tot ce au furat

”Cercetările au fost declanșate la data de 29 septembrie, când polițiști din cadrul Secției 16 Poliție au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către un bărbat, angajat al unei firme de livrare mâncare, cu privire la faptul că în jurul orei 01.00, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 4, pentru a livra o comandă, două persoane necunoscute ar fi pulverizat asupra lui spray iritant lacrimogen, apoi l-ar fi deposedat de mai multe pachete cu mâncare”, precizează oamenii legii, citați de antena3.

Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor, au fost identificați doi tineri, de 18 și 21 de ani, bănuiți de comiterea faptei. Alţi doi tineri – de 19 şi respectiv 20 de ani -s-au dovedit a fi complici.

Probatoriul administrat a relevat faptul că cei patru au pus la cale atacul şi s-au înţeles cu privire la împărţirea pradei.

Cei patru tâlhari au fost depistați și conduși la audieri. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să apară în faţa magistraților, notează antena3.

Urmăriți B1TV.ro și pe