Zbor Wizz Air anulat pe Aeroportul din Iași, după ce un pasager și-a aprins o țigară electronică și a făcut scandal

Zbor Wizz Air anulat pe Aeroportul din Iași, după ce un pasager și-a aprins o țigară electronică și a făcut scandal
sursă foto: captură YT

Un pasager certăreț a făcut un scandal monstru pe Aeroportul din Iași, după ce și-a aprins o țigară electronică și a refuzat să o stingă la somațiile personalului de bord. Indignat de gest, pilotul a luat o decizia drastică și a anulat zborul.

Circa 212 pasageri, victime colaterale, s-au trezit că nu vor mai ajunge la destinație

Din informațiile obținute de reporterul Observator, incidentul s-a produs în jurul orei 11:50, la un zbor Wizz Air cu destinația Tel Aviv.

Avionul era deja pe pistă și urma să se desprindă de sol, moment în care însoțitorii de zbor l-au observat pe un individ cu țigara electronică aprinsă.

Pilotul a fost informat și a întors de urgență aeronava, deoarece regulamentele de aviație nu permit zborul cu astfel de obiecte ce pot pune pericol de incendiu.

Pasagerul problematic a fost dat jos din avion, însă a continuat să facă scandal, moment în care pilotul a anulat de tot cursa.

Circa 212 pasageri, victime colaterale, s-au trezit că nu vor mai ajunge la destinație, cel puțin nu la ora programată. Pasagerul care a provocat haosul a fost preluat de polițiștii de frontieră.

Urmăriți B1TV.ro și pe