Jurnalistul britanic Charlie Ottley, realizatorul Wild Carpathia, și-a cumpărat o fermă în județul Brașov: ‘Am 6.000 de metri pătrați de paradis’ (FOTO, VIDEO)

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, realizatorul Wild Carpathia, și-a cumpărat o fermă în județul Brașov: 'Am 6.000 de metri pătrați de paradis' (FOTO, VIDEO)
Foto: Facebook / Charlie Ottley

Charlie Ottley, britanicul care a arătat lumii întregi frumuseţile Carpaţilor, și-a cumpărat o fermă în județulBrașov. Jurnalistul BBC s-a îndrăgostit de România în urmă cu mulți ani, iar seria de documentare „Wild Carpathia“ l-a făcut celebru în țara noastră.

Cunoscutul realizator al documentarului „Wild Carpathia“ şi-a cumpărat casă în România

Charlie Ottley, cunoscutul realizator britanic al seriei de documentare TV despre România – „Wild Carpathia“, s-a mutat în România. Venit pe urmele Prinţului Charles al Marii Britanii, care are o proprietate la Viscri, Charlie Ottley şi-a cumpărat o fermă în acelaşi judeţ, la Braşov. Anunțul a fost făcut chiar de el, pe Facebook.

Sunt 134 kilometri între Viscri şi Şirnea, locul ales de Charlie Ottley pentru noua sa casă.

Realizatorul TV a cumpărat casa cu terenul întins de la un sătean bătrân, nea Dorel, care vrea să se retragă la Râşnov.
Ottley mai spune că s-a confruntat cu birocrația din țara noastră, dar, până la urmă, a învins

„Sunt mândru proprietar al unei ferme în Carpați din satul glorios Șirnea, mulțumită în mare parte partenerei mele Oana și tatălui ei, Constantin Mihai. Plățile finale au fost efectuate și contractul semnat. Se încheie un capitol, începe un nou capitol. A fost nevoie de doar șase luni de birocrație și documente, dar am 6.000 de metri pătrați de paradis!”, a scris Charlie Ottley, pe Facebook.

Postarea lui Ottley este însoţită de cuvintele-cheie: România, sărbătoare, casă nouă, natură, sălbatic, frumuseţe,sălbăticie, Piatra Craiului, Carpaţi, tradiţional, istorie, wow, acasă, casă, „casă, dulce casă“.

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, realizatorul Wild Carpathia, și-a cumpărat o fermă în județul Brașov

Frumusețea României, prezentată într-un film de excepție: Wild Carpathia

Imaginea României a fost promovată în peste 110 ţări ale lumii, datoritădocumentarului „Wild Carpathia”, care a fost difuzat pe Travel Channel. Documentarul este considerat cel mai frumos film despre România realizat până acum.

Cel mai entuziast ambasador al ţării noastre care a acordat un interviu realizatorilordocumentarului este prinţul Charles al Marii Britanii.

Realizatorii britanici ai filmului au declarat că au descoperit în România o comoară nepreţuită, care trebuie conservată pentru generaţiile următoare.

Producătorul principal aldocumentarului este Paul Lister, preşedintele Fondului European pentru Natură. El a declarat într-un interviu acordat ziaruluiGândulcă România are potenţialul de a deveni o Costa Rica sau un Yellowstone din Europa, datorită diversităţii florei şi a faunei sălbatice.

Lister şi Charles Ottley, coproducător şi prezentator aldocumentarului, au apreciat că natura sălbatică din România şi satele în care s-au conservat case tradiţionale şi obiceiurile arhaice ar putea atrage turişti străini şi venituri importante.

Wild Carpathia, documentarul care arată frumusețile României

Urmăriți B1TV.ro și pe