Mai multe persoane au fost prinse în flagrant în timp ce tocau tutun într-o hală din Popeşti Leordeni

Mai multe persoane au fost prinse în flagrant în timp ce tocau tutun într-o hală din Popeşti Leordeni
Sursa Foto: Poliția Română

Mai multe persoane au fost prinse în flagrant, marţi, 7 februarie, în timp ce tocau tutun într-o hală din Popeşti Leordeni.

Anchetatorii au găsit 8 tone de frunze de tutun şi 1 tonă de tutun tocat, potrivit news.ro.

Persoane prinse în flagrant în timp ce tocau tutun într-o hală din Popeşti Leordeni

„Astăzi, 7 februarie a.c., în urma unor activităţi investigativ-operative, poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni au depistat în flagrant delict 9 persoane (5 bărbaţi şi 4 femei), în timp ce tocau tutun într-o hală din Popeşti Leordeni, unde era depozitată cantitatea de aproximativ 8 tone de frunze de tutun”, a transmis IPJ Ilfov.

De asemenea, poliţiştii au descoperit în hală cantitatea de aproximativ o tonă de tutun tocat.

„Din primele verificări a rezultat faptul că frunzele de tutun ar fi urmat să fie tocate în totalitate, şi, ulterior, comercializate ilegal, pe piaţa din România. Întreaga cantitate de tutun va fi ridicată şi indisponibilizată, pentru continuarea cercetărilor”, au mai declarat poliţiștii.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru producerea de produse accizabile care intră sub incidenţa regimului de antrepozitare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - Iran: Două femei au fost arestate după ce un bărbat le-a turnat iaurt pe păr pentru că aveau capetele descoperite (VIDEO)
23:40 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Eliberarea de contractele sufletului. Tehnici și practici spirituale (VIDEO)
23:06 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt contractele sufletului și cum ne limitează (VIDEO)
22:33 - Pavel Popescu (PNL): AUR face constant un joc de destabilizare a României. E nevoie de o comisie de anchetă parlamentară serioasă pe tot ce înseamnă ingerința Rusiei în politica, economia și media românești (VIDEO)
21:53 - Scandalul vaccinurilor anti-COVID | Mihăilă, replică la acuzațiile lui Rafila: Noi nu puteam negocia numărul de doze. Alternativa era să las populația fără vaccin / Atunci nu aveam de unde ști cum va evolua pandemia (VIDEO)
21:02 - Cătălin Bordea, de la ”America Express” direct la psiholog: „Înainte eram moldovean până la capăt, dar acolo am pățit o chestie foarte… și încă mi se întâmplă”
20:47 - Bani, înscrisuri şi materiale importante pentru anchetă, găsite la percheziţiile din dosarul privind fraudarea fondurilor pentru ucraineni. Prejudiciul e de 2 milioane de euro
20:17 - Spitalele județene din Buzău şi Ploieşti fac între ele schimb de pacienţi pentru că nu au medici să-i trateze
19:49 - Victor Vrînceanu, primele declarații după despărțirea de Andreea Antonescu: „Nu am putut suporta”
19:21 - Ilona Brezoianu, probleme după ce și-a cumpărat noul apartament: „Am investit atâția bani și ajung să mă spăl ca pe vremuri…”