O ambulanţă din Prahova aflată în misiune a fost implicată într-un accident de circulaţie, în Urlați. Asistenta a fost rănită

O ambulanţă din Prahova aflată în misiune a fost implicată într-un accident de circulaţie, în Urlați. Asistenta a fost rănită
Foto: Captură video

O ambulanţă, aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova, a fost implicată într-un accident, miercuri seară, pe o stradă din oraşul Urlaţi, unde autospeciala care se afla în misiune s-a ciocnit cu un autoturism.

În urma accidentului, asistenta medicală a fost rănită. Pacienta cu care maşina se îndrepta către spital a fost preluată de altă autospecială sanitară, scrie Observator.

Ambulanța aflată în misiune implicată în accident

Într-o intersecţie, o şoferiţă de 48 de ani a intrat pe drumul principal, nu a oprit la indicatorul „STOP” şi a lovit autospeciala care transporta o pacientă de 77 de ani, cu suspiciune de accident vascular cerebral. Femeia de la volan susține că ambulanța nu aveam semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

În urma impactului, ambulanţa a fost proiectată în peretele unei case, iar asistenta de pe echipaj a fost rănită şi dusă la spital.

„În accident au fost implicate patru persoane, pacienta nu a prezentat leziuni vizibile adăugate patologiei deja existente, aceasta a fost preluată de o altă ambulanţă. Asistenta SAJ a prezentat un traumatism cranio-facial, traumatism de coloană cervicală, de umăr drept”, a menționat SAJ Prahova.

Polițiștii efectuează cercetări

Asistenta medicală care făcea parte din echipajul de pe ambulanţă, în vârstă de 39 de ani, a suferit un traumatism cranio/facial, plagă linguală, traumatism de coloană cervicală, traumatism umăr drept, traumatism lombar drept, traumatism la glezna stângă, fiind transportată la Spitalul Judeţean Ploieşti.

„În cauză, poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

Urmăriți B1TV.ro și pe