O educatoare de la o grădiniţă din Fetești s-a filmat în timp ce loveşte un copil (VIDEO)

O educatoare de la o grădiniţă din Fetești s-a filmat în timp ce loveşte un copil (VIDEO)
foto:facebook

O educatoare de la o grădiniţă din Feteşti, Ialomiţa,s-a filmat în timp ce loveşte cu palma peste faţă un băieţel, care nu părea să fie atent la lecția de tăiat fructe.

Copilul începe să plângă după ce a fost lovit, iar educatoarea a oprit filmarea, însă imaginile au devenit foarte repede virale.

Înregistrarea postată pe Facebook a stârnit reacţii din partea părinţilor care au fost revoltaţi de comportamentul educatoarei:

„Nu pot să cred că a filmat ea singură când l-a plesnit pe băieţel…şi a devenit şi viral.. Nu pot să cred că îţi permiţi să loveşti un copil inocent, nu a greşit cu nimic”, a fost una dintre reacţiile unui părinte revoltat.

“Aşa ceva nu este posibil copii ăștia sunt terorizati pe viaţă….sărăcuții au niște privirii speriate….nici puşcăriaşii nu sunt supuşi acestor tratamente.”

“Nici un copil nu ridică ochii din farfurie când se apropie ea cu telefonul!! Se vede clar din comportamentul micuţilor că sunt speriaţi de ea ….un copil relaxat ar fi ridicat capul….ar fi zâmbit la apropierea doamnei !!!”

Unii părinţi nu s-au rezumat doar la “comentarii” şi au luat atitudine făcând o sesizare la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Ialomiţa.

„Eu am trimis filmarea la inspectoratul pentru situații de urgență al județului Ialomița. Faceți toți așa.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari