Petrecere de pomină în Capitală, în plină pandemie. Florin Salam ar fi dat tonul distracției

Petrecere de pomină în Capitală, în plină pandemie. Florin Salam ar fi dat tonul distracției
foto: captura video

Petrecerile se țin lanț în ciuda faptului că restricțiilepentru limitarea răspândirii coronavirusului sunt încă în vigoare. Nici teama că s-ar putea îmbolnăvi, nici cea că s-ar putea alege cu dosar penal nu-i împiedică pe unii amatori de distracție să petreacă ca-n vremurile bune. Un altexemplu de paranghelie ilegalăa avut loc in Capitală, sâmbătă noapte.

Clanul de interlopi Văncică a dat o petrecere sâmbătă noaptea într-un restaurant din Sectorul 4, și nu au ezitat nici săposteze filmări din timoul chefuluipe o rețea de socializare. La eveniment a cântat și manelistul Florin Salam, potrivit surselor G4Media.ro.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu, însă până când au ajuns la fața locului petrecerea se stinsese.

La momentul sosirii la fața locului (ora 22.00), polițiștii nu au constatat direct desfășurarea unei petreceri private, însă au legitimat un număr de 15 persoane care nu respectau prevederile Legii nr. 55/2020, acestea fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 9.500 lei”, se arată în comunicatul poliției.

Administratorul restaurantului a fost dus la Secția 16, iar Poliția a întocmit un dosar penal, cercetările efectuându-se pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Petrecere și în Craiova

O altă petrecere, la care au luat parte zeci de tineri s-a ținutîntr-un local din centrul vechi al Craiovei. Puși pe distracție craiovenii au sfidat toate regulile. Au uitat de virus. Au cântat, au dansat unii lângă alții, ca și cum nu ar exista nicio restricție. Tinerii s-au adunat în număr mare să petreacă și să profite de weekend. Totul sub privirile polițiștilor locali, care au trecut nepăsători prin fața localului, fără să intervină.

Urmăriți B1TV.ro și pe