Plaja de la Costinești, sufocată de turiști. Oamenii se îngrămădesc pe faleză, dar și în restaurante: Pandemia nu a existat (VIDEO)

Plaja de la Costinești, sufocată de turiști. Oamenii se îngrămădesc pe faleză, dar și în restaurante: Pandemia nu a existat (VIDEO)
Foto: colaj capturi video G4media.ro

Stațiunea Costinești a fost plină până la refuz în cursul weekendului care tocmai a trecut. Oamenii s-au înghesuit pe plajă, pe faleză și la terasele din localitate.

Turiștii nu au fost deranjați de aglomerație, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care tot mai mulți oameni au ales stațiunea. Mai mult decât atât, unii dintre ei au spus că au ales să își serbeze onomastica aici, având în vedere că în weekend a fost Sfânta Maria, scrie G4media.

Turiștii au luat cu asalt stațiunea Costinești

Oamenii s-au îngrămădit pe plaja de la Costinești și au mers cu cearșafurile cât mai aproape de apă, în încercarea de a prinde un loc lângă mare.

Specialiștii în turism spun că a fost unul dintre cele mai aglomerate weekenduri de pe litoral. Sărbătoarea de Sf. Maria, dar și Ziua Marinei au fost două motive în plus ca turiștii să petreacă pe litoral.

Ultima oră
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări