Primarul din Arad, prima reacție după ce a anunțat că a luat brad de Crăciun: „Acum are un preț mult mai mic”

Primarul din Arad, prima reacție după ce a anunțat că a luat brad de Crăciun: „Acum are un preț mult mai mic”
Primarul din Arad alături de ofertele de brad ce Crăciun / Foto: Facebook: Călin Bibart

Primarul din Arad a comentat, în direct pe B1 TV, despre decizia de a cumpăra un brad artificial pentru centrul orașului, pe care să îl achiziționeze în cursul verii.

„Am anunțat de anul trecut, când au fost atâtea discuții referitoare la cum arată un brad, că nu vom mai lua natural, ci ne vom duce spre cei artificiali.

Atunci, cel artificial, dacă îl achiziționăm acum are un preț mult mai mic decât în perioada Sărbătorilor. Cel mare, din fața primăriei, care va avea 20 și ceva de metri, nici nu îl găsești de pe o zi pe alta.

Chiar dacă suntem la 30 și ceva de grade Celsius, demarăm procedurile încă de pe acum. Ceea ce am pus eu pe rețelele de socializare erau câteva machete, două machete mici, pe care ni le prezenta cineva. În mod intenționat le-am fotografiat după ora 22.00, ca să se poată vedea luminițele. E important și cum cheltuim banul public, iar dacă putem obține ceva de calitate, la un preț mai scăzut de ce să nu o facem din timp”, a explicat edilul Călin Bibarț, pe B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Călin Bibarț: „Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim!

Călin Bibarț, primarul Aradului, a anunțat că a decis achiziționarea unui brad artificial cu o înălțime de 20 de metri și o bază de 7 metri, căruia îi este acordată o garanție de 10 ani. Edilul a precizat că în prezent este probat modelul la scară redusă și că municipalitatea așteaptă opinii din partea cetățenilor.

„Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim! Nu mai tăiem pădurea și… evităm eternele discuții! Am decis achiziționarea unui brad artificial. Unul frumos, de durată, din elemente demontabile, îmbodobit din belșug cu mii de luminițe cu leduri și alte ornamente, cu o înălțime de 20 de metri și o bază de 7 m, căruia îi este acordată o garanție de 10 ani! Acum doar probăm modelul la scară redusă… Așteptăm opinii! Pentru frumusețea viitoarelor Sărbători, pentru Arad”, a scris Călin Bibarț, miercuri, pe Facebook.

Ultima oră
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)