S-a dus cu soțul său la un restaurant din Vaslui, însă în scurt timp avea să aibă parte de o surpriză cu totul neplăcută după ce le-a fost adusă comanda. Nu se poate așa ceva! (FOTO)

S-a dus cu soțul său la un restaurant din Vaslui, însă în scurt timp avea să aibă parte de o surpriză cu totul neplăcută după ce le-a fost adusă comanda. Nu se poate așa ceva! (FOTO)
Foto: Pixabay

Doi tineri s-au dus la un restaurant din Vaslui să servească micul dejun, dar în scurt timp ieșirea lor avea să se transforme într-un coșmar. Totul a pornit după ce le-a venit comanda.

Tânăra a făcut o fotografie și a postat-o pe Facebook, nemulțumită de cum arată platingul, dar și cum au fost gătite ouăle. A fost momentul în care patronul, care se afla în acel moment în restaurant, să răbufnească, dându-i afară pe cei doi.

„Fata asta e o nesimțită. Posta recenzii negative pe Facebook și continua să mănânce. Ori nu îti convine și te ridici și pleci, ori îți convine și termini de mâncat. Eu am martori, am filmări cu ea cum mănâncă din farfuria ei, apoi mănâncă și porția soțului. Dacă mănânci înseamnã cã a fost bun si gustos, iar atunci care mai e rolul acelei recenzii negative? Sunt oameni care vor doar să arunce cu noroi în imaginea altora, iar eu nu am acceptat așa ceva. E adevărat că m-am certat cu ea la ieșire, am făcut-o vacă și grasă, apoi i-am trimis un mesaj în privat, dar n-am mai putut de nervi. Dacã va fi să-mi cer scuze, o voi face față de tatăl ei pentru că îl cunosc și știu cât muncește să câștige un ban”, a declarat patronul restaurantului pentru vremeanoua.ro.

De cealaltă parte, clienta nemulțumită a povestit cum a decurs întâmplarea din perspectiva sa. „Duminică am ieșit la restaurant împreună cu soțul meu și cu alte două cunoștințe. Am primit meniul și am comandat micul dejun. Ochiurile care mi-au fost aduse nu au fost bine prăjite, dar nu i-am spus ospătarului, am pus poza pe Instagram, ca o recenzie negativă. Probabil un prieten comun a văzut poza și l-a anuntțat pe patron. După ce am terminat de mâncat, la ieșire, acesta m-a așteptat și a început să-mi zică să ies afară mai repede, să nu mă mai vadă pe la terasa lui. Anterior, cu cinci minute înainte, ieșise și sotul meu afară. L-a luat și pe el, că cine sunt eu să-i fac recenzii negative. Și pe soț și pe mine ne-a amenințat cu bătaia, era foarte agresiv. Eu aveam copilul în brațe când am ieșit, îmi era foarte frică să nu-mi dea una. După ce am plecat de acolo, am primit un mesaj de la el, de pe pagina de facebook a restaurantului, în care am fost făcută în toate felurile. Mi-a zis că mă va căuta să-mi bage recenzia în c*r. Acum vreau să-i fac plângere și să-l pun să-și ceară scuze public. Am primit zeci de mesaje din partea mai multor clienți care mi-au spus că la fel a procedat și cu ei. Nu e normală atitudinea asta a lui, eu acum mă simt în pericol și nu sunt numai eu. Când greșesti și primești o recenzie negativă trebuie să-ți asumi responsabilitatea, să cauți să-ți îmbunătățești acel serviciu, nu să ameninți și să dai oamenii afară”.

Ultima oră
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză
19:20 - Ea este concurenta căreia Carla`s Dreams i-a promis 100.000 de euro!
18:31 - Octavian Berceanu: Garda de Mediu, o instituție normală în contextul politic românesc, în care angajaților le era frică să vorbească. Controalele direcționate politic, cea mai mare presiune pe care o aveau (VIDEO)
18:07 - Alfred Simonis (PSD): Este exclus să votăm guvernul Cioloș, la ce nume au apărut