Scandal în Piața Centrală din Bacău. Comercianții au refuzat să poarte mască și s-au certat cu oamenii legii atunci când au fost amendați (VIDEO)

Scandal în Piața Centrală din Bacău. Comercianții au refuzat să poarte mască și s-au certat cu oamenii legii atunci când au fost amendați (VIDEO)
FOTO: captura TV

Scandal monstru în Piaţa Centrală din Bacău. Mai mulţi comercianţi care au refuzat să poarte masca de protecţie s-au luat la ceartă cu poliţiştii care i-au legitimat şi amendat.

A fost scandal de pomină în Piaţa Centrală din Bacău. Mai mulţi comercianţi care nu purtau masca de protecţie au refuzat să se legitimeze în faţa oamenilor legii. Comerciantii le-au atras atentia agentilor că nici ei nu purtau mânuşi şi i-au acuzat pe aceştia că fac un abuz.

În cele din urmă, scandalagii au fost amendaţi de poliţie pentru nerespectarea regulilor sanitare, dar au ameninţat că vor contesta sancţiunile primite în instanţă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
20:14 - Premierul Republicii Moldova: „Reforma justiției, o prioritate absolută pentru țara noastră”
19:55 - Ursula von der Leyen a refuzat să dea mâna cu Cristian Ghinea: „Îmi pare rău!” (VIDEO)
19:54 - CNCAV: Aproape 18.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore
19:24 - Scandalul momentului în online-ul românesc. Autorul postării controversate spune că a glumit: „Femeile disponibile pentru sex să poarte un cerculeț la rever. Două cerculețe pentru sex în grup”
19:08 - Explozie a cazurilor de COVID în București. Vlad Voiculescu, după ce avertizase că lipsesc 4.000 de teste pozitive din ultimele zile: „Minunea de după congresul PNL! – 653 cazuri duminică, 2.559 luni”
19:03 - Ursula von der Leyen, despre explozia prețului la gaze: „Ceea ce vedem este un fenomen global, nu doar unul existent în Europa”
18:51 - Iohannis, nemulțumit de cifrele campaniei de vaccinare. Mesaj tăios în prezența Ursulei von der Leyen: „Dacă ne-am fi vaccinat, nu am mai fi avut restricții”
18:44 - Ursula von der Leyen anunță că România a primit undă verde din partea Comisiei privind PNRR: „Nu e finalul călătoriei. Trebuie să implementăm aceste proiecte”
18:28 - Florin Cîțu, despre PNRR: Sunt incluse 107 investiții și 64 de reforme. Până la sfârșitul anului vom primi prefinanțarea de 3,8 miliarde de euro (VIDEO)
18:25 - Klaus Iohannis, în cadrul vizitei Ursulei von der Leyen, după aprobarea PNRR: „Avem o responsabilitate uriașă, pentru a ne asigura că fondurile europene vor schimba fața României”