Scrisoarea emoționantă a unui sibian, vindecat de coronavirus, care nu poate vorbi: „Anul care vine să fie unul cu puţini oameni în suferinţă”

Scrisoarea emoționantă a unui sibian, vindecat de coronavirus, care nu poate vorbi: Anul care vine să fie unul cu puţini oameni în suferinţă
Foto: Facebook: Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

De la începutul pandemiei de coronavirus și până la momentul de față,  cei mai mulți pacienți infectați cu Covid-19 din județul Sibiu au fost internați în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

Robert- Nicolae este un tânăr de 21 de ani din Sibiu. Acesta spune  că s-a vindecat datorită efortului depus de mai mulți medici din cadrul SCJU Sibiu.

Înainte de Revelion, Robert-Nicolae a venit cu o scrisoare de mulțumire către cei care i-au salvat viața. Tânărul a trimis un mesaj emoționant cu ajutorul mamei sale. Acesta nu poate vorbi și are un handicap grav.

„Bună ziua! Această scrisoare este scrisă de părinţii mei, deoarece eu doar aşa pot să comunic.  Am 21 de ani şi sunt un adolescent cu handicap grav, cu probleme de sănătate, non verbal şi în scaunul rulant. Vreau să mulţumesc din tot sufletul întregului personal medical de la Spitalul Judeţean, Secţia Infecţioase, pentru devotamentul, profesionalismul şi empatia pe care o au faţă de bolnavii internaţi. În seara zilei de 5 decembrie am fost internat cu COVID împreună cu părinţii mei, mama fiindu-mi ajutorul deoarece eu sunt complet dependent de ea. Prin ea am putut să le spun medicilor care este starea mea şi cum evoluează de la o zi la alta. Am stat internaţi până în preajma Crăciunului, sărbătoare pe care cu ajutorul lui Dumnezeu şi vouă, oameni minunaţi, am sărbătorit-o acasă cu părinţii mei. Eu şi familia mea vă urez din tot sufletul meu firav să fiţi sănătoşi, să rămâneţi la fel de devotaţi şi să lucraţi cu la fel de mult profesionalism. Deşi nu am putut vedea decât ochii dumneavoastră frumoşi şi calzi, cu toţii aţi rămas în inima noastră. Mulţumiri doamnelor doctor Victoria Bîrluţiu şi Cosmina Gingăraş, asistentelor, infirmierelor, brancardierilor. Mulţumim întregului colectiv al spitalului! Vă spunem sărbători fericite şi anul care vine să fie unul cu puţini oameni în suferinţă, iar dumneavoastră, oameni minunaţi, fără măşti, să vă putem vedea şi zâmbetul. Bun rămas 2021, să vină cu bine şi 2022. La mulţi ani!”, a scris familia lui Robert-Nicolae, citată de Agerpres.