Șofer beat, filmat cum face prăpăd cu mașina în Pitești. Bărbatul a fost prins de polițiști

Șofer beat, filmat cum face prăpăd cu mașina în Pitești. Bărbatul a fost prins de polițiști
Șofer beat, filmat cum face prăpăd cu mașina în Pitești. Bărbatul a fost prins de polițiști. Foto: Facebook

Urmărire ca-n filme pe străzile din Piteşti, terminată cu şoferul în cătuşe. Bărbatul, care se urcase beat la volan, a făcut zob două mașini, cu poliția pe urme.

Într-unul dintre autoturisme erau trei tineri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Individul a fost prins de poliţişti abia când maşina lui a fost blocată. Chiar şi aşa, agenţilor nu le-a fost deloc simplu să se înţeleagă cu el.

Mașina a intrat pe contrasens

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum, într-o curbă, maşina intră pe contrasens şi loveşte o alta care circula regulamentar.

„A fugit. Cu poliţia după el. Şi, acolo, în curbă, probabil că s-au blocat roţile, ceva. Şi acolo l-au prins”, potrivit Observator.

Cei trei oameni din maşina lovită au scăpat fără răni grave. Iniţial, şoferul fusese văzut de un echipaj de poliție cum conducea haotic pe o stradă din Pitești. I-au făcut semn să oprească şi, cum n-a făcut-o, au pornit în urmărirea lui. În goana prin oraş, bărbatul a lovit întâi o maşină parcată.

Ce au declarat anchetatorii

„Am fost sunat de către un vecin care m-a anunţat că mi-a fost lovită maşina în parcare. Am sunat imediat la 112. Am constatat că Poliţia ştia de acest incident”

Abia după ce a lovit a doua maşină s-a şi oprit.

„Întrucât bărbatul era agitat a fost încătuşat şi condus la sediul Poliţiei pentru audieri, a declarat Mădălina Epure, Poliția Argeș.

Anchetatorii i-au făcut dosar penal pentru că a condus băut și a refuzat recoltarea de probe biologice.

Urmăriți B1TV.ro și pe