Tânăr lovit de un BMW în timp ce scotea bani de la bancomat. Șoferița încurcase pedalele / „Au fost clipe care-ţi fac părul măciucă” (FOTO)

Un tânăr de Piatra-Neamț a fost rănit grav după ce o șoferiță cu un BMW a intrat în el, în timp ce acesta scotea bani de la bancomat.

Tânăr lovit de un BMW când scotea bani de la bancomat

Șoferița în vârstă de 20 de ani susține că a încurcat pedalele în momentul în care a vrut să iasă din parcare, accelerând și lovindu-l pe tânăr și pe o altă femeie.

„Este vorba despre o șoferită de 20 ani din Rediu care ar fi confundat pedalele în momentul în care a vrut să iasă din parcare, a acroșat un taxi care era parcat în stație, a intrat în coliziune cu un imobil (sediul BRD) și a surprins un tânăr de 21 ani din Piatra-Neamț care era la bancomat”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu de la IPJ Neamț, pentrupresa locală.

Norocul tânărului a fost că bancomatul nu era montat într-un perete de beton, ci în unul din rigips. În momentul în care maşina a intrat în el, acesta a fost împins în interior, împreună cu zidul din material mai moale şi cu aparatul, Cu toate acestea, bărbatul s-a ales cu leziuni foarte grave, fiind transportat la spital pentru a primi îngrijiri.

Bolidul abia fusese achiziționat

„S-a auzit un motor turat mai tare, zgomotul maşinii lovite de BMW şi apoi ţipete de groază, lumea de pe trotuar fugind în toate părţile. Apoi s-a văzut că aparatul fusese împins în interiorul băncii, dat nu mai ştiu dacă şi victima ţipa. Oamenii strigau să se sune la 112, la Ambulanţă, că un tinerel a fost prins între maşină şi perete. Au fost clipe care-ţi fac părul măciucă“, a declarat un martor, citat demonitorulneamt.ro.

Martorii spun că șoferița abia achiziționase mașina, chiar cu câteva minute înaintea incidentului. Aceasta se afla în parcare pentru a întocmi actele de vânzare – cumpărare ale bolidului.

În urma accidentului s-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.