Tânăra de 22 de ani din Constanța care a bătut patru polițiști și trei agenți de pază rămâne după gratii. Decizia este definitivă

Tânăra de 22 de ani din Constanța care a bătut patru polițiști și trei agenți de pază rămâne după gratii. Decizia este definitivă

Tânăra de 22 de ani din Constanța care a bătut nouă persoane, între care 4 polițiști și 3 agenți de pază, rămâne după gratii. Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a anunțat, miercuri seară, că a respins definitiv cererea cesteia de a fi trecută sub control judiciar. Totodată, procurorii au infirmat susţinerile acesteia potrivit cărora ar fi fiica unui magistrat.

Bătăușa de la Constanța rămâne după gratii

‘Hotărârea a rămas definitivă prin respingerea de către instanţa de control judiciar, ca nefondată, a contestaţiei formulate de către inculpată.

Totodată, urmare imaginilor video apărute în spaţiul public în legătură cu faptele comise de inculpata sus-menţionată, se impune a fi precizat că verificările efectuate au infirmat susţinerile acesteia potrivit cărora ar fi fiica unui magistrat.

De asemenea, reiterăm că măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.’, transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța ]ntr-un comunicat de presă remis B1.ro.

O tânără de 22 de ani din Constanța a bătut patru polițiști și trei bodyguarzi

Amintim că o tânără de 22 de ani din Constanța a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, în data de 14 septembrie, după ce a bătut trei polițiști locali, un polițist național, trei agenți de securitate și alte două persoane.

Tânăra se afla într-un local când a izbuncit scandalul. Aceasta a bătut o perosoană afla în încăpere,atras-o de păr, a lovit-o cu pumnii şi picioarele, iar cu un pahar aruncat a lovit o altă persoană aflată în acel local.

La faţa locului au venit trei agenţi de pază, care au fost muşcaţi, loviţi în testicule și în late zone sensibile. Potrivit adevărul, aceasta s-ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice şi a unor substanţe interzise. Unul dintre cei trei poliţişti locali sosiţi să aplaneze conflictul a fost lovit şi zgâriat în timp ce aceasta era imobilizată şi încătuşată. În sediul Poliţiei Locale, tânăra a mai lovit trei polițiști. Tânăra bătăuşă a fost transportată la Secţia 4 Poliţie Constanţa, unde a fost chemat şi un echipaj de la ambulanţă. În timp ce era imobilizată pe targă, fata l-a mai lovit o dată pe unul dintre agenții de poliție.

Mai mult, în momentul în care oamenii legii au reușit să o încătușeze, femeia a trecut la amenințări și le-a strigat că este fiica uneiprocuroare și că vor plăti pentru că au încătușat-o.

Ultima oră
22:38 - Ianis Hagi câștigă sume impresionante din contractele de publicitate. Cât încasează anual fotbalistul lui Glasgow Rangers
22:16 - Val de frig în România. Directoarea ANM, detalii importante despre cum va fi vremea în zilele următoare
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)