Târgoviște: un bărbat este căutat de polițiști, după ce a furat două capace de oglinzi retrovizoare dintr-o parcare

Târgoviște: un bărbat este căutat de polițiști, după ce a furat două capace de oglinzi retrovizoare dintr-o parcare
Sursă foto: captură YT

Un individ este căutat de poliţiştii din Dâmbovița după ce a furat capace de oglinzi retrovizoare dintr-o parcare din Târgovişte.

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care bărbatul – care avea o glugă pe cap – se apropie de maşină, smulge cele două capace, apoi dispare.

A furat două capace de oglinzi retrovizioare

Un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere furând două capace de oglinzi retrovizioare dintr-o parcare din Târgoviște. Bărbatul, care purta o glugă pe cap, potrivit imaginilor surprinse, s-a apropiat de mașină, a smuls cele două capace, după care a dispărut, scrie ProTV.

Prejudiciul se ridică la 700 de lei

Proprietarul automobilului spune că paguba se ridică la 700 de lei.

Omul a făcut reclamaţie la poliţie. Dacă va fi prins şi găsit vinovat, suspectul riscă o pedeapsă cu închisoarea, pentru furt.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)