Târgoviște: un bărbat este căutat de polițiști, după ce a furat două capace de oglinzi retrovizoare dintr-o parcare

Târgoviște: un bărbat este căutat de polițiști, după ce a furat două capace de oglinzi retrovizoare dintr-o parcare
Sursă Foto: Captură Video/ YT

Un individ este căutat de poliţiştii din Dâmbovița după ce a furat capace de oglinzi retrovizoare dintr-o parcare din Târgovişte.

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care bărbatul – care avea o glugă pe cap – se apropie de maşină, smulge cele două capace, apoi dispare.

A furat două capace de oglinzi retrovizioare

Un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere furând două capace de oglinzi retrovizioare dintr-o parcare din Târgoviște. Bărbatul, care purta o glugă pe cap, potrivit imaginilor surprinse, s-a apropiat de mașină, a smuls cele două capace, după care a dispărut, scrie ProTV.

Prejudiciul se ridică la 700 de lei

Proprietarul automobilului spune că paguba se ridică la 700 de lei.

Omul a făcut reclamaţie la poliţie. Dacă va fi prins şi găsit vinovat, suspectul riscă o pedeapsă cu închisoarea, pentru furt.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:01 - Premierul Marcel Ciolacu: „Sperăm ca în perioada următoare să se găsească cele mai bune soluții, în primul rând să nu mai moară oameni pe frontul din Ucraina și pe urmă economiile se reașează”
20:55 - Accident cu 16 victime, în Constanța. Planul roșu de intervenție a fost activat
20:43 - Marcel Ciolacu: În acest moment, candidatul pentru funcţia de Primar General al Capitalei este Gabriela Firea, din partea PSD. Urmează să decidem dacă mergem separat sau împreună cu cei de la PNL
20:38 - Premierul Marcel Ciolacu: Nu există nici o paralelă între eventuala candidatură a președintelui Iohannis la NATO și faptul că alegerile pentru funcția de președinte au fost stabilite în luna septembrie (VIDEO)
20:31 - Un elev din cinci nu a rezolvat un exercițiu de clasa a II-a la simularea Evaluării Naționale, la Matematică
20:24 - Babs se pregătește de primăvară cu operații estetice. La ce proceduri a apelat fosta iubită a lui Dorian Popa
20:21 - Grindeanu: Testul cel mai important e în acest an, astfel încât să avem președinte, să câștigăm alegerile parlamentare, locale și europarlamentare / Ciolacu: Trebuie să fie realiști. Niciun partid politic nu va putea câștiga totul
20:14 - Criză de medici stomatologi la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani / Unitatea de Primiri Urgențe a rămas fără linie de gardă
19:53 - Un bărbat băut a lovit șase copii pe trecerea de pietoni. Șoferul este condamnat la ani grei de închisoare
19:44 - Mai multe ONG-uri cer Guvernului reducerea termenului pentru viză de flotant, înainte de alegeri