Un bărbat de 68 de ani a fost reținut de polițisti după ce ar fi incendiat mai multe autoturisme parcate pe o stradă din Capitală

Un bărbat de 68 de ani a fost reținut de polițisti după ce ar fi incendiat mai multe autoturisme parcate pe o stradă din Capitală
Sursa Foto: Facebook/ DGPMB

Poliţistii din Bucureşti au reţinut, miercuri,un bărbat, în vârstă de 68 de ani, bănuit că ar fi incendiat câtevaautoturisme, parcate pe o stradă din sectorul 5, ce aparţineau vecinului său.
Luni, în jurul orei 18.00,oamenii au observat că pe strada lor au fost cuprinse de flăcări două mașini, motiv pentru care au sunat la 112. Pompierii au lichidat incendiul, însă cercetările au scos la iveală faptul că incendiul a fost provocat şi alimentat cu un lichid inflamabil.

În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat ar fi provocat acest incendiu, stropind cu o substanțămai multe autoturisme, având asupra sa o cutie de chibrituri. Motorul unui autoturism a luat foc, extinzându-se la alte două autovehicule, scrie agerpres.ro.

Pagubele sunt uriașe, având în vedere faptul că în interiorul unor masini avariate de incendiu se aflauarticole de îmbrăcăminte uzate şi cauciucuri de schimb, prejudiciul cauzat fiind estimat la 25.000 de lei, potrivit unui comunicat transmis deDirecţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Bărbatul a fost reținut în urma audierilor și ar putea fi acuzat dedistrugere.

Ultima oră
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie
17:47 - Primul oraş din România care revine în scenariul roșu din cauza infectărilor cu coronavirus
17:31 - Decizie controversată a unui primar USR-PLUS: Festival cu specific german, în loc de zilele municipiului. „Va fi adresat tuturor, indiferent de gen”
17:23 - Zeci de ONG-uri cer anchetă transparentă în cazul jurnaliștilor și activistului de mediu bătuți într-o pădure din Suceava / Mafia lemnului lucrează nestingherită în fieful lui Gheorghe Flutur, om cu influență din #echipacâștigătoare
16:53 - Acuzații de fraudă la alegerile din USR-PLUS. Se solicită suspendarea procedurii
16:22 - Răzvan Cherecheș: „Pregătiți-vă! Ne așteaptă o iarnă lungă, cu multe restricții!”
16:16 - Motivul pentru care Ion Țiriac a lipsit de la cununia Simonei Halep. Ilie Năstase l-a dat de gol: „Eu așa am înțeles”