Un bărbat din Brașov a murit după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc

Un bărbat din Brașov a murit după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc
Foto simbol: Facebook @ SMURD

Un tânăr din municipiul Făgăraş a murit, marţi seară, după ce a căzut de la etajul al patrulea al unui imobil, potrivit publicației locale bizbrasov.ro.

Un tânăr a murit, după ce a căzut de la etajul al IV-lea al unui bloc

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, bărbatul avea 27 de ani.

La faţa locului incidentului au fost direcţionate câte un echipaj de la SMURD şi de la Ambulanţă.

Din păcate, personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Tânărul a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, iar personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a-l salva.

“Bărbatul a suferit leziuni incompatibile cu viata și a fost declarat decedat”, a precizat maiorul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Ultima oră
10:46 - Daniela Crudu, în lacrimi în emisiunea lui nea Marin. Comentariul prezentatorului a făcut-o să plângă în hohote, la Antena 1 (VIDEO)
10:43 - Fiica cea mică a lui Adrian Minune se pregătește de nuntă la doar 18 ani. Adriana Simionescu: „Eu nu concep să divorțezi. Ți-ai ales persoana nepotrivită, rămâi nefericită până la adânci bătrâneți” (GALERIE FOTO)
10:39 - Gabriela Ruse, eliminată de la Australian Open de Veronika Kudermetova. Tot miercuri a părăsit turneul și Jaqueline Cristian
10:38 - Radu Țincu: Valul 5 durează mai mult în Europa pentru că Omicron se transmite mult mai repede. În România e posibil să ajungem chiar la o triplare a numărului de cazuri în perioada următoare (VIDEO)
10:18 - Adolescent înjunghiat la Timișoara. Băiatul se îndrepta spre școală și ar fi avut o altercație
10:12 - Tranzacţie de 70 de miliarde de dolari: Microsoft cumpără Activision Blizzard
10:04 - Tentativă de omor la metroul din București. O femeie a încercat să arunce două persoane în fața trenului, la stația Lujerului (VIDEO)
09:56 - Record de decese COVID-19 în Australia, unde spitalele resimt tot mai mult presiunea variantei Omicron
09:48 - Ce a spus Andreea Marin când a fost întrebată dacă ar colabora cu Ștefan Bănică Jr. Răspunsul surprinzător a venit în direct, la TV
09:41 - Codin Maticiuc vrea să facă un film cu Liviu Vârciu. Ce sume a investit în pasiunea lui: „Sunt banii mei, nu-s împrumutați de la bancă” (GALERIE FOTO)