Un bărbat din Dej a fost bătut de agenții de pază ai unei săli de jocuri. ”M-au bătut până la inconștiență în mai multe reprize” (VIDEO)

Un bărbat din Dej a fost bătut de agenții de pază ai unei săli de jocuri. ''M-au bătut până la inconștiență în mai multe reprize'' (VIDEO)

Un videoclip revoltător a devenit viral pe internet. Un bărbat din Dej a fost agresat de mai mulți agenți de pază în fața unei săli de jocuri.

Iubita bărbatului a cerut ajutorul agenților de pază,scrie ziarul Dejeanul.

Agenții urmează să fie audiați.

Era aproape miezul nopții când un bărbat aflat la o sala o jocuri din Dej a început să se certe cu iubita lui, care lucrează acolo.

Pentru că acesta era în stare de ebrietate, femeia a cerut ajutorul celor care asigură paza localului. Între bărbat și iubita lui a izbucnit un conflict, iar femeia a fost speriată de comportantamentul partenerului.

Patru agenți l-au scos pe bărbat afară și au început să-l bată. Deși bărbatul a fost bătut până a rămas inconștient, agenții nu se opreau.

Iubita lui a văzut incidentul și a sunat la 112.

“Din senin, fără să zic nimic, fără să îi înjur sau să le adresez injurii, m-au bătut până la inconștiență în mai multe reprize. Mai știu că am ajuns la spital, atât”, a spus victima, potrivit ObservatorTV.

A fost deschisă o anchetă, iar polițiștii continuă cercetările. Poliția va cere reținerea pentru 24 de ore a doi dintre cei patru agenți.

Ultima oră
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)
18:05 - În Timișoara ar putea fi instituită carantină de noapte pentru persoanele nevaccinate. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 6
17:17 - Masca redevine obligatorie în spațiile deschise aglomerate din Capitală. Noi măsuri în București, de la miezul nopții
17:04 - Ionel Dancă, filmat când le arăta mai multor liberali cum să voteze (VIDEO)
16:51 - Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o pădure din Bistrița-Năsăud. Ea fusese dată dispărută sâmbătă seară
16:32 - Un bărbat a fost arestat preventiv pentru sechestrarea unei fete și pentru tentativă de viol, la Hunedoara