Un bărbat din Vaslui s-a luat la bătaie cu jandarmii, fiind nemulțumit că viitoarea soție nu divorțează mai repede de actualul consort

Un bărbat din Vaslui s-a luat la bătaie cu jandarmii, fiind nemulțumit că viitoarea soție nu divorțează mai repede de actualul consort
Sursa foto: Freepik

Un bărbat a făcut scandal la Judecătoria Vaslui pentru că divorțul viitoare soții, căsătorită cu alt bărbat, s-a prelungi mai mult decât se anticipase. Acesta voia să ceară socoteală avocatului femeii, întrucât vrea să își unească mai repede destinul cu aleasa inimii.

Un vasluian s-a bătut cu jandarmii și a făcut scandal la Judecătoria Vaslui

Incidentul a avut loc joi, 16 martie 2023, și a fost nevoie de un echipaj format din șapte jandarmi pentru a-l liniști pe bărbat. Acesta a fost imobilizat, încătușat și sancționat cu 1.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

„În jurul orei 12.30, subofițerul de serviciu din cadrul postului de control acces de la Judecătoria Vaslui, a observat în zona destinată publicului un bărbat care își manifesta verbal pe un ton ridicat, anumite nemulțumiri privind durata unei ședințe de judecată, moment în care militarul jandarm i-a atras atenția cu privire la modul de comportare și asupra faptului ca activitatea sa poate tulbura buna desfășurare a activității în incinta instituției”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui.

Martorii incidentului au povestit că bărbatul era pus pe scandal încă de la intrarea în holul Judecătoriei. Acesta ar fi intrat într-un birou și ar fi cerut detalii despre un dosar de divorț în care este implicată o femeie, viitoarea lui soție, potrivit adevărul.ro.

Vasluianul ar fi ignorat indicațiile jandarmilor prezenți, motiv pentru care s-a încercat stabilirea identității acestuia, însă individul a refuzat să coopereze.

„Persoanei în cauză i s-a adus la cunoștință faptul ca urmează sa i se efectueze un control corporal sumar în vederea stabilirii identității, în urma efectuării acestuia jandarmii au depistat asupra sa cartea de identitate, moment în care bărbatul a devenit violent încercând să-și recupereze actul de identitate prin forță.

Jandarmii au procedat la încătușarea persoanei și au solicitat sprijin unui echipaj mobil de intervenție care a procedat la conducerea acesteia la sediul Poliției municipiului Vaslui pentru stabilirea identității și luarea măsurilor legale ce se impun.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991”, au adăugat reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui.

Urmăriți B1TV.ro și pe