Un cetățean turc a lovit cu mașina un angajat de la o spălătorie din București, după o altercație din cauza banilor

Un cetățean turc a lovit cu mașina un angajat de la o spălătorie din București, după o altercație din cauza banilor
Foto: Poliția Română / Facebook

Un cetățean turc a lovit cu mașina de lux un angajat al unei spălătorii din Sectorul 3. Totul a pornit de la o altercație pe care cei doi au avut-o.

Potrivit Poliției, bărbatul turc a fugit de la fața locului, după ce l-a rănit pe angajat.

În data de 08 septembrie 2021, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că în parcarea unui complex comercial, un bărbat, angajat al unei societăți comerciale a fost lovit de către un autoturism.

Având în vedere faptul că din primele date reieșea că fapta ar fi fost comisă cu intenție, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe Tribunalul București și Serviciul Omoruri”, se transmite într-un comunicat al Poliției Capitalei, citat de G4media.

Victima, transportată la spital

Angajatul spălătoriei din Sectorul 3 a avut nevoie de îngrijiri medicale, motiv pentru care a fost transportat de urgență la spital.

Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. A fost efectuată cercetarea la fața locului și au fost audiate mai multe persoane. În urma activităților investigative și de cercetare penală a fost depistat autoturismul. De asemenea a fost stabilita identitatea unui bărbat, care posibil s-a aflat la volanul autoturismului.

Procurorul criminalist a dispus măsuri în vederea depistării acestuia, pentru clarificarea situației de fapt și de drept. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor”, se mai precizează în comunicat.

Potrivit unor surse judiciare citate de G4media, turcul ar fi mers la o spălătorie, acolo unde a cerut servicii în valoare de 125 de lei, dar a achitat doar 100 de lei. Acesta a fost motivul conflictului, iar turcul s-a urcat nervos la volan și a decis să-l lovească pe bărbatul de la spălătorie.