Un profesor de educaţie fizică a fost reţinut după ce a întreţinut relaţii sexuale cu eleve de 14 şi 15 ani

Un profesor de educaţie fizică a fost reţinut după ce a întreţinut relaţii sexuale cu eleve de 14 şi 15 ani

Un profesor de 29 de ani de la o şcoală gimnazială din județul Tulceaa fost reţinut de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă de clasa a VIII-a.

Profesor din Tulcea, reţinut după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă de gimnaziu

Dinprimeleinformații ale anchetatorilor rezultă faptul că bărbatul o plătea pe eleva de clasa a VIII-acu sume cuprinse între 200 şi 300 de lei.

Pe lângă faptul că a întreținut relații sexuale cu copila, profesorul de educație fizică a mai și filmat-o pe aceasta de mai multe ori în ipostaze indecente.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Tulcea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 29 de anipentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor în formă continuată şi pornografie infantilă în formă continuată.

“În fapt, organele de cercetare penală ale Postului de Poliţie Topolog din cadrul IPJ Tulcea au fost sesizate de mama minorei M.A.A., cu privire la faptul că profesorul de educaţie fizică şi sport al fiicei sale ar fi întreţinut în mod repetat cu aceasta, precum şi cu alte eleve ale şcolii gimnaziale din localitate, mai multe raporturi sexuale”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag.

Bărbatul a făcut mai multe victime de-a lungul timpului

În urma cercetărilor au fost identificate până în momentul de față trei victime,cu vârste cuprinse între 14 şi 15 ani, pe care cadrul didactic le-ar fi determinat prin influenţa pe care o avea asupra lor ca, în perioada aprilie – iulie 2020, să întreţină atât raporturi sexuale normale, cât şi orale, conform sursei anterior citate.

În cele din urmă, profesorul de educaţie fizică şi sport a fost reţinut pentru 24 de ore. Individul urmează să fie prezentat Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Tags: