Un român, plecat de zeci de ani din țară, a revenit să viziteze o stațiune din Sibiu. Ce a descoperit acolo l-a lăsat fără cuvinte: Nu e posibil așa ceva

Un român, plecat de zeci de ani din țară, a revenit să viziteze o stațiune din Sibiu. Ce a descoperit acolo l-a lăsat fără cuvinte: Nu e posibil așa ceva
Drumul avariat spre Crinț / Foto: Tribuna.ro

Un grup de turiști români, stabiliți de mai mulți ani în Germania au revenit în țară în vacanță. Mare le-a fost mirarea însă când au realizat că excursia programată în județul Sibiu s-a transformat într-un coșmar.

Grupul de turiști a fost nevoit să își anuleze vizita în stațiunea Crinț, aflată în Mărginimea Sibiului, din cauza drumului inaccesibil.

Problema nu ar fi una nouă, după cum relatează Tribuna.ro, dar ploile și viiturile din ultimele săptămâni au făcut ca ruta să fie total inaccesibilă autovehiculelor.

Un grup de turiști au renunțat la excursie când au văzut cum arată drumul

Suntem plecați de zeci de ani din țară și ne-am făcut deja un obicei să revenim vara pentru un concediu în țară. Anul trecut nu am reușit, dar acum am luat cu noi și câteva familii de prieteni din zona Stuttgart și ne-am propus să vizităm Sibielul, cu Muzeul de Icoane pe Sticlă, Mănăstirea și Crințul. Am fost șocați să vedem în ce stare am găsit drumul.

Norocul nostru a fost că aveam mașini de teren și după câteva zeci de metri, când am realizat că drumul este impracticabil, am reușit să facem cale întoarsă. Nu este posibil așa ceva pentru o zonă care se vrea destinație turistică. Sibiul și Mărginimea ar trebui să fie un exemplu”, a explicat turistul, potrivit sursei citate mai sus.

Ultima oră
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend