Un șofer din Suceava, la un pas de tragedie. Bărbatul a condus pe contrasens, fără să îi pese că șoseaua era aglomerată (VIDEO)

Un șofer din Suceava, la un pas de tragedie. Bărbatul a condus pe contrasens, fără să îi pese că șoseaua era aglomerată (VIDEO)
Șoferul din Suceava, conducând pe contrasens în timp ce îi veneau mașini din față / Foto: captură B1 TV

O cameră de bord a surprins scene uimitoare pe o șosea din județul Suceava. Un șofer pătrunde fără niciun motiv pe contrasens și este la un pas de tragedie. Iar imaginile au devenit virale. Nu se știe însă ce l-a determinat pe șofer să recurgă la acest gest.

Un șofer inconștient intră pe contrasens în timp ce banda sa era liberă, fix în momentul în care din față veneau mașini.

Șoferul a intrat pe contrasens, unde a condus vreme de câteva minute

Un șofer care circula regulamentar a fost nevoit să iasă de pe carosabil ca să evite impactul. Alți conducători au oprit mașinile pe marginea drumui pentru a-i face loc mașinii pătrunse pe contrasens.

O cameră de bord a surprins întâmplarea șoferului kamikaze de pe ruta Rădăuți – Marginea, din județul Suceava.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănit în urma incidentului. Internații de pe rețelele sociale au declanșat uraganul comentariilor, tot mai mulți au luat în calcul varianta ca șoferul să fi adormit la volan sau că folosea telefonul mobil în timpul condusului.