Poliţia Română vine cu un anunţ foarte important despre DACIA. Atenţie la acest Logan!

Dacia Logan este unul dintre cele mai bine vândute modele ale producătorului autohton. În ciuda pandemiei de coronavirus, vânzările brandului românesc nu au scăzut, ba, dimpotrivă, au crescut.

Cât de bine s-a vândut Dacia Logan?

Desi cei de la DACIA au produs mai putine masini in prima parte din 2020 in comparatie cu 2019, vanzarile DACIA Logan au crescut pentru producatorul roman, iar asta intr-o foarte mare masura multumita comenzilor venite de la MAI. Acest model a inregistrat vanzari mai bune decat Duster, chiar daca MAI a comandat modele din ambele serii, iar din moment ce pentru acest model de SUV nu va fi un upgrade prea curand, e posibil ca Logan sa ramana in top la vanzari, conform idevice.ro.

Cum arată Dacia Logan din dotarea MAI, în Galeria Foto.

De ce au crescut vânzările Dacia Logan?

În principal, datorită Poliţiei Ronmâne. De ce? Pentru că autorităţile române au dotat structurile Ministerului de Interne cu foarte multe modele Logan. Astfel, dacă vedeţi o astfel de maşină p stradă, de culoare albă mai ales, este foarte posibil ca respectivul Logan să aparţină MAI. DACIA Logan ramane o masina de baza din dotarea Politiei Romane, iar statul roman ramane unul dintre clientii cei mai fideli ai producatorului de la Mioveni, comenzile generand venituri substantiale pentru producator.

Urmăriți B1TV.ro și pe