Lista datornicilor la ANAF: Fiscul a anunțat lista persoanelor fizice care au de dat bani la stat (VIDEO)

Lista datornicilor la ANAF: Fiscul a anunțat lista persoanelor fizice care au de dat bani la stat (VIDEO)

UPDATE: ANAF a publicat lista datornicilor, care poate fi consultată AICI

ANAF va anunţa numele persoanelor fizice care au datorii de peste 1.500 lei. Fiscul a amânat până acum decizia de două ori, pe motiv că ultimele zile a crescut foarte mult numarul contribuabililor care au decis sa își stingă datoriile sau să îşi clarifice situația fiscală.

Fostul președinte Traian Băsescu a cerut ANAF să publice însă și datoriile statului.

LISTA VA FI PUBLICATA DE ANAF AICI

Lista datornicilor la ANAF: Fiscul anunță lista persoanelor fizice care au de dat bani la stat

#DIRECT_ONE_vky6dg#

Până acum, ANAF a publicat, în 3 mai, listele cu contribuabilii mijlocii și mari cu datorii neplătite la stat. (Detalii AICI)

În 11 mai, ANAF a publicat o nouă listă cu datornici la bugetul de stat și la celelalte bugete publice, care cuprinde 144.829 de contribuabili mici și institutii publice cu restanțe mai mari de 10.000 lei la 31 martie 2016. (Detalii AICI)

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:21 - Siegfried Mureșan: Maia Sandu a cerut sprijinul Parlamentului European pentru următoarele etape în procesul de aderare a Republicii Moldova la UE. Procesul a început și e ireversibil (VIDEO)
19:05 - Consilierul președintelui ucrainean: „Evacuarea apărătorilor Azovstal continuă și este dificilă” (video)
19:01 - Lucian Bode, discuții cu membri ai Congresului SUA: „Am solicitat partenerilor americani sprijinul, astfel încât România să poată răspunde cât mai bine provocărilor umanitare și de securitate”
18:58 - Ambasadei Rusiei în România a venit cu o replică pentru zvonurile potrivit cărora Putin ar fi grav bolnav: „Informațiile sunt la fel de false precum și cele despre masacrele comise în Ucraina”
18:46 - Cristian Bușoi: UE a făcut astăzi un pas uriaș pentru a tăia Rusia de pe lista furnizorilor de gaz și pentru a a accelera tranziția ecologică
18:38 - Aleksei Arestovich, consilierul lui Zelenski consideră că autoritățile ruse ar putea ceda Crimeea Ucrainei: „Peninsula va deveni din nou ucraineană”
18:35 - Ministerul apărării ucrainean: „Rusia a trimis mai mulți luptători din Siria în Ucraina. Avem dovezi”
18:23 - Eugen Tomac, după discursul istoric al Maiei Sandu din PE: Republica Moldova, o victimă a înțelegerii între Hitler și Stalin. UE are obligația să își ia revanșa față de acest ținut locuit de români (VIDEO)
18:16 - Un pompier din Argeș și-a pierdut viața în timp ce stingea un incendiu de vegetație izbucnit pe Autostrada 1
18:01 - Prețul lui Viktor Orban pentru a renunța la petrolul rusesc. Ce sume avansează Ungaria