Incident tragic la Spitalul ”Victor Babeș” din Capitală. O femeie a murit după ce a fost dezintubată din greșeală

Incident tragic la Spitalul ”Victor Babeș” din Capitală. O femeie a murit după ce a fost dezintubată din greșeală
FOTO SIMBOL: Hepta.ro / Sputnik / Iliya Pitalev

Un incident bizar a avut loc joi într-un lasecția de terapie intensivăde la Spitalul “Victor Babeș” din municipiul București.

Drama unei femei care a murit înainte de vreme

O femeie care se afla internată la terapie intensivă s-a stins din viață după ce a fost dezintubată din greșeală chiar de către un angajat al spitalului. Mai precis, este vorba despre un brancardier, potrivit unor surse din unitatea medicală.

Angajații spitalului susțin că brancardierul ar fi trebuit să ia din salon un pacient care decedase în urmă cu scurt timp, însă l-a încurcat și astfel a ajuns să o dezintubeze pe femeie, notează protv.ro.

Managerul Spitaluluide Boli Infecțioase ”Victor Babeș”a confirmat că un pacient a decedat în spital. Acesta a precizatcă a fost anunțată poliția, care va stabili dacă vademara sau nu o anchetă pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a survenit decesul femeii internate pe secția de ATI.

O tânără infectată cu Covid-19a muritla Timișoara

În urmă cu câteva zile, o proaspătă mămică în vârstă de 36 de ani, infectată cu Covid-19, a muritlaTimișoara. Cu câteva zile înainte de a deceda, tânăra a dat naștere unui copil, printr-o operație de cezariană, intervenția având loc la Spitalul Județean Timișoara.

Tânăra a fost internată la Maternitatea Bega, fiind infectată cu Covid-19, însărcinată în 7 luni, clinica fiind una dedicată acestor pacienți. După ce a dat naștere unui copil (prin cezariană), a fost transferată pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă, unde respira cu ajutorul unui plămân artificial. Din păcate, a decedat acum câteva zile. Nou-născutul, prematur, se află internat la Maternitatea Bega.

Ultima oră
16:04 - Stadiul lucrărilor de reabilitare la Hotelul Concordia, locul unde s-a pecetluit Unirea Principatelor: Clădirea îşi va recăpăta farmecul de altădată, după ce a ajuns o ruină
15:59 - Valeriu Gheorghiţă: Protecţia după doza booster crește cu 60% faţă de infecţia cu Omicron și cu 90% faţă de cazurile severe și deces (VIDEO)
15:46 - O mare victorie: Indexarea alocațiilor pentru copii în Austria încalcă legea UE!
15:30 - Marcel Ciolacu, replică la acuzațiile aduse de liberali ministrului Sănătății: Am să-i solicit lui Alexandru Rafila să-și ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi (VIDEO)
15:23 - Marcel Ciolacu: Evaluarea miniștrilor, dacă dorim să trăim într-o țară normală, o face primul-ministru. Eu cred că România are nevoie de această coaliție (VIDEO)
15:21 - Acuzații grave, aduse la adresa lui Cătălin Zmărăndescu. Cum ar fi încălcat regulamentul de la Survivor România 2022
15:17 - Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu ambasadoarea Franței: I-am transmis să facem din aderarea României la spațiul Schengen o prioritate în mandatul președinției franceze a Consiliului UE
15:11 - Motivul incredibil pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet se despart după 16 ani. Totul a pornit de la vaccin
14:56 - Judecătorii australieni au motivat decizia de expulzare a lui Novak Djokovic. Argumentele lor
14:42 - Simona Halep, calificată în turul al treilea de la Australian Open după o adevărată demonstrație de forță. Finalista ediției din 2018 a cedat doar două ghemuri în partida cu Haddad Maia