Poliţistii au făcut portretul robot al femeii ucise și incendiate pe câmp. Tânăra nu era pe lista persoanelor dispărute

Poliţistii au făcut portretul robot al femeii ucise și incendiate pe câmp. Tânăra nu era pe lista persoanelor dispărute

Polițiștii criminaliști au realizat portretul-robot al tinerei ucise apoi incendiate într-un șanț din apropierea localității Ghimpați, județul Giurgiu. În acest context, poliția face apel la populație – cine recunoaște persoana din imagine sau din descrierea făcută de autorități este rugat să sune la numărul unic de urgențe 112entru a oferi mai multe informaţii.

Poliția, apel în cazul fetei ucise și incendiate pe câmp

Cu toate că au trecut mai bine de 72 de ore de la momentul în care corpul ei a fost găsit carbonizat în proporție de 90%, femeia ucisă și apoi incendiată la margine de drum în apropiere de localitatea Ghimpați din Giurgiu este în continuare neidentificată.

Conform portretului robot întocmit de criminaliști, tânăra ar fi avut între 20-30 de ani, 1.60-1.65 m înălţime şi o greutate de 50-55 de kilograme. De asemenea, din datele relatate de poliţie, acesta ar fi avut păr şaten, drept, de lungime mijlocie, transmite ziarul Adevărul.

Persoanele care o recunosc pe tânără sunt rugate să apeleze la cea mai apropiată secție de poliție sau la numărul de urgență 112. Polițiștii depun marieforturi pentru identificarea victimei. Până acum au constatat doar că ea nu se află printre persoanele declarate dispărute în ultimele 30 de zile în România.

Totodată, anchetatorii au mai menționatcă geamantanul în care a fost introdusă femeiadupă a fost omorâtă avea culoarea mov. Rezultatele autopsiei au arătat ca înainte de a muri, ea a fost lovită cu un obiect tăietor în zona capului.

Vineri seară, şoferii care treceau prin zonă au văzut ceea ce părea a fi un om ars, în şanţul de pe marginea drumului. Echipajele ISU ajunse la faţa locului au constatat că era cadavrul unei femei, într-o valiză. Criminaliştii au stabilit că femeia a fost ucisă înainte de a fi incendiată.

Ce spun anchetatorii despre criminalul aflat în libertate

Conform criminaliștilor din Giurgiu, femeia găsită incendiată într-o valiză ar fi fost ucisă în bătaie, iar această ipoteză a fost întărită în urma efectuării autopsiei, care a arătat că victima, cu vârsta cuprinsă între 20și 30de ani, a fost lovită cu bestialitate până când a murit. După ce a fost omorâtă cu cruzime, tânăra ar fi fost băgată în valiză și transportată până la locul în care a fost incendiată. Se pare că cel care i-a luat viața a vrut să-și acopere urmele, însă n-a reușit.

Organele de poliție au ridicat imaginile surprinse de toate camerele de supraveghere aflate de-a lungul drumului naţional 6, din Bucureşti şi până în Alexandria. Poliţiştii vor să afle inclusiv combustibilul folosit pentru a incendia bagajul în care se afla trupul femeii. Victima era dezbrăcată în momentul în care i s-a dat foc. Nu avea asupra ei acte sau bijuterii. Victima criminalului avea între 20-30 de ani și avea aproximativ 1 metru 65 înălțime.