Salubrizarea gratuită, internet wireless pe străzi, iar metrul cub de apă la 1 leu. Primarul Valentin Vrabie, premiat pentru modernizările aduse comunei Peștera (VIDEO)

Salubrizarea gratuită, internet wireless pe străzi, iar metrul cub de apă la 1 leu. Primarul Valentin Vrabie, premiat pentru modernizările aduse comunei Peștera (VIDEO)

Pentru metrul cub de apă la un leu, edilul comunei constănţene Peştera, Valentin Vrabie, a fost premiat în cadrul campaniei „Premianţii fără premii” de la Deva. În comuna Peştera, salubrizarea este gratuită, iar pe străzi există internet wireless, informează B1 TV.

Primarul Valentin Vrabie e un exemplu pentru cei din jur. A reuşit să modernizeze comuna pe care o conduce de 8 ani. Pe lângă faptul că un metru cub de apă costă doar un leu în Peştera, edilul a asfaltat și un drum în doar trei zile, în condiţiile în care pentru un kilometru de autostradă este nevoie de câteva luni. Primarul spune că urmează să bage gaze, să pună la punct canalizarea şi să asfalteze întreaga localitate.

Primarul comunei Peștera a fost premiat pentru metrul cub de apă la un leu

#DIRECT_ONE_8xw7mn#

După ce îşi va duce la final planurile, primarul Vrabie a anunţat că nu va mai candida în comuna Peştera.

De asemenea, primarul şi-a surprins cetăţenii şi de sărbători. Parcul amplasat între Primăria comunei Peştera din judeţul Constanţa și Căminul Cultural s-a transformat într-un adevărat basm de Crăciun. Sătenii au văzut pentru prima dată milioane de beculeţe colorate şi decoraţiuni impresionante. Oamenii din Medgidia sau din comunele învecinate au venit să admire si ei peisajul de vis.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:51 - 20 de civili au murit în urma bombardamentelor din Donețk și Lugansk
23:50 - Austria nu intenţionează să adere la NATO. Ministrul de externe Schallenberg: „Avem şi o istorie diferită şi cred că trebuie pur şi simplu să se ţină seama de asta”
23:46 - Turcia spune că nu va aproba aderarea Suediei și Finlandei la NATO și că reprezentanții celor două țări „nu ar trebui să se obosească” să vină la Ankara. Care sunt nemulțumirile lui Erdogan
23:15 - Activitatea partidului comunist, interzisă pe teritoriul Ucrainei
23:13 - Ministerul Sănătății, precizări despre distribuirea pastilelor cu iodură de potasiu / Secretarul de stat Brădățan a exprimat un punct de vedere nume personal, spune instituția
22:42 - Procurorul general ucrainean, Irina Venediktova, anunță că autoritățile din Ucraina au identificat 45 de soldaţi ruşi care au comis crime de război
22:38 - Tanczos Barna: Se depune prima plângere penală pe infracțiunea de îngropare de deșeuri. Fapta nu se mai sancționează contravențional, ci cu închisoare de la 3 la 5 ani (VIDEO)
22:33 - Un pacient de 18 ani, din Prahova, ar fi fost agresat sexual de un asistent
22:11 - Șeful MAI, întrevedere în SUA cu un oficial american de rang înalt. Lucian Bode: Traficul de persoane, un flagel care distruge multe vieți. Avem „toleranță-zero” față de această formă de criminalitate
22:08 - Premierul Estoniei îi îndeamnă pe liderii mondiali să nu-l mai sune pe Putin