Salubrizarea gratuită, internet wireless pe străzi, iar metrul cub de apă la 1 leu. Primarul Valentin Vrabie, premiat pentru modernizările aduse comunei Peștera (VIDEO)

Salubrizarea gratuită, internet wireless pe străzi, iar metrul cub de apă la 1 leu. Primarul Valentin Vrabie, premiat pentru modernizările aduse comunei Peștera (VIDEO)

Pentru metrul cub de apă la un leu, edilul comunei constănţene Peştera, Valentin Vrabie, a fost premiat în cadrul campaniei „Premianţii fără premii” de la Deva. În comuna Peştera, salubrizarea este gratuită, iar pe străzi există internet wireless, informează B1 TV.

Primarul Valentin Vrabie e un exemplu pentru cei din jur. A reuşit să modernizeze comuna pe care o conduce de 8 ani. Pe lângă faptul că un metru cub de apă costă doar un leu în Peştera, edilul a asfaltat și un drum în doar trei zile, în condiţiile în care pentru un kilometru de autostradă este nevoie de câteva luni. Primarul spune că urmează să bage gaze, să pună la punct canalizarea şi să asfalteze întreaga localitate.

Primarul comunei Peștera a fost premiat pentru metrul cub de apă la un leu

#DIRECT_ONE_8xw7mn#

După ce îşi va duce la final planurile, primarul Vrabie a anunţat că nu va mai candida în comuna Peştera.

De asemenea, primarul şi-a surprins cetăţenii şi de sărbători. Parcul amplasat între Primăria comunei Peştera din judeţul Constanţa și Căminul Cultural s-a transformat într-un adevărat basm de Crăciun. Sătenii au văzut pentru prima dată milioane de beculeţe colorate şi decoraţiuni impresionante. Oamenii din Medgidia sau din comunele învecinate au venit să admire si ei peisajul de vis.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:02 - Tulcea: Persoană care se deplasa într-un cărucior special, lovită mortal de o mașină. Șoferul era băut şi avea dreptul de a conduce anulat
22:37 - Cutremur în Vrancea, sâmbătă seara. Ce magnitudine a avut
22:31 - Adrian Porumboiu, nemulțumit de noile măsuri fiscale: Trebuie eliminate discrepanțele dintre republica bugetarilor și republica antreprenorilor. Mediul de afaceri nu e respectat (VIDEO)
21:57 - Porumboiu: Buzatu primește ce merită de la un neisprăvit / Dacă vedeți câte licitații a câștigat Farmazon, vă îngroziți. Savin cred că e unul dintre cei mai bogați români, dar numai pe contractele cu Consiliul Județean (VIDEO)
21:26 - „Intru în casă peste voi!”. Deranjat de gălăgia unor copii într-un parc, un turc a distrus două bănci și a amenințat o mamă cu un briceag (VIDEO)
20:56 - Un bărbat din Bistrița-Năsăud s-a electrocutat într-o gară, din cauza unei undiţe
20:25 - Dumitru Buzatu, când a primit mita de 1,25 milioane de lei: „Sărut mâna, Emil! Încă o dată îți mulțumesc că eram pe drojdie” / Ce explicație le-a dat procurorilor pentru banii din geantă / UPDATE: Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile
19:49 - Smiley a rămas fără permis de conducere. Cu ce viteză l-a prins radarul
19:34 - Moșteanu (USR): Lumea știe că PSD e un partid de corupți și de hoți. PSD nu câștigă alegerile unde comunitățile sunt bogate, ci numai unde oamenii sunt ținuți în sărăcie chiar de acest partid. Asta e rețeta lor (VIDEO)
19:05 - Ana Bogdan, noua campioană de la Parma! Românca a câștigat turneul, după ce a învins-o pe Anna Karolina Schmiedlova