ATAC cu MACETĂ în Germania: O persoană a fost UCISĂ, iar alte două rănite. Atacatorul, un refugiat sirian, implicat și în alte atacuri (FOTO)

ATAC cu MACETĂ în Germania: O persoană a fost UCISĂ, iar alte două rănite. Atacatorul, un refugiat sirian, implicat și în alte atacuri (FOTO)
foto: twitter.com

UPDATE: Poliția germană a anunțat că atacul nu pare a avea un caracter terorist.

UPDATE: Bărbatul care a ucis o femeie cu o macetă și a rănit alte două persoane este un refugiat sirian în vârstă de 21 de ani, care a mai fost implicat în alte atacuri, a anunțat duminică poliția germană, conform Agerpres.

O persoană a fost ucisă, iar alte două au fost rănite după ce au fost atacate de o singură persoană, cu o macetă, arată B1 TV.

Atacul a avut loc în Reutlingen, lângă Stuttgart, în Germania.

Presa internațională scrie că omul a atacat în mod aleatoriu trecătorii de pe stradă.

Atacatorul a fost neutralizat rapid și plasat sub controlul poliției.

foto: twitter.com

foto: twitter.com

Pe retelele de socializare au aparut mai multe imagini cu atacatorul imobilizat de politisti. Se poate observa ca este vorba despre un tanar plin de sânge pe mâini și pe față.

foto: twitter.com

Atacul vine la doar câteva zile dupa ce un refugiat afgan de 17 ani a atacat pasagerii unui tren din Bavaria cu un topor și un cuțit rănind peste 20 de persoane. Agresorul a fost ucis de fortele de ordine.

Atac cu MACETĂ în Germania: O persoană a fost UCISĂ, iar alte două rănite

Ultima oră
19:14 - Grav accident la ieșire din Timișoara. Un om a murit și doi au fost răniți (VIDEO)
18:54 - Sorin Grindeanu: Am aflat o chestiune de Cartea Recordurilor – de 13 ani se lucrează la centura de la Tecuci. Zici că e centura Parisului (VIDEO)
18:35 - Doar 8.103 persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 cu prima doză, în ultima zi. Datele complete
18:09 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 decembrie. Săgetătorii să fie foarte atenți ce vorbesc, cu cine vorbesc și ce promisiuni fac (VIDEO)
17:41 - Sorin Grindeanu: Eliminarea taxei de pod la Cernavodă-Feteşti, pe agenda Parlamentului săptămâna viitoare. Dacă am renunța la taxă, ne-am duce în jos cu 30 de milioane de euro în bugetul CNAIR
17:14 - Vaslui: Un tânăr care suferă de depresie şi-a tăiat gâtul cu drujba. El a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, unde a fost operat
16:48 - Sorin Grindeanu: În România nu avem cotă unică, asta e o prostie / S-a convenit ca la anul să avem o discuție așezată, dacă merită să umblăm la sistemul fiscal
16:26 - Tânără cu dizabilităţi dintr-un centru din Vâlcea, cu fractură la un picior netratată de jumătate de an şi cu malnutriţie severă / Parchetul a deschis dosar penal
15:47 - Sorin Grindeanu: Judeţele Brăila şi Galaţi au nevoie rapid de sprijinul Guvernului, prin dezvoltarea infrastructurii de transport. Podul trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor
15:22 - Austria are câini noi de pază