Chinurile lecțiilor online: Un profesor a aflat că are microfonul închis după două ore de predare (VIDEO)

Chinurile lecțiilor online: Un profesor a aflat că are microfonul închis după două ore de predare (VIDEO)
Captură Video - Singapore Incidents / Youtube

Cursurile online le dau mari bătăi de cap nu doar profesorilor din România. O întâmplare haznie și frustrantă totodată l-a avut drept personaj principal pe un profesor de matematică de la Universitatea Națională din Singapore (NUS). El le-a vorbit două ore studenților la un curs, ca abia apoi să afle că în tot acest timp avusese microfonul închis.

Un profesor le-a vorbit studenților două ore până să afle că a avut microfonul închis

Wang, profesor asociat, le-a vorbit studenților vreme de două ore, apoi a vrut să-și încheie lecția cu o scurtă sesiune de întrebări. După un moment de tăcere, unul dintre studenți și-a făcut curaj să-i dea vestea proastă: „Nu v-am mai putut auzi de la 18.08”.

„De când?”, a răspuns Wang vizibil șocat. S-a uitat apoi la ceas și a constatat că era deja ora 20.00.

Un alt student a intervenit atunci și i-a spus că nu au apucat să audă decât primele minute din lecție: „De la 18.08 ecranul dvs. a înghețat și de atunci n-am mai auzit nimic”.

Chinurile lecțiilor online: Un profesor a aflat că are microfonul închis după două ore de predare

Vreo opt secunde, pe profesor păreau că-l lasă nervii. A încercat să se calmeze apoi și le-a spus studenților că le va preda din nou lecția la o dată ulterioară, notează asiaone.com.

O studentă a povestit ulterior că au tot încercat să dea de profesor, să-i spună că nu se aude. L-au și sunat pe telefon, dar degeaba. Când au văzut că profesorul nu vede apelurile și situația continuă, unii dintre ei au și părăsit sesiunea video.

Un alt student a precizat că, de la acest incident, profesorul își ține mereu telefonul lângă el în caz de urgențe.

Urmăriți B1TV.ro și pe