Italia: Un bătrân, sedus şi omorât de o româncă

Italia: Un bătrân, sedus şi omorât de o româncă

O româncă a fost reţinută luni seara, după ce a sedus şi omorât un bătrân în vârstă de 78 de ani, dispărut pe 6 aprilie 2017, în Italia.

Bătrânul, Damiano Oriolo dispăruse fără urmă, iar autoritățile îi găsiseră la acel moment doar mașina, un Opel Astra, într-o pădure. Pe bancheta din spate a maşinii avea telefonul mobil, portofelul gol și o grămadă de chei.

Tot în același loc i-au fost găsite și ochelarii, pantalonii și pantofii pensionarului,însă nicio urmă de bătrân. Nici măcar câinii nu au adus indicii și piste de urmat pentru a ajunge la pensionar.

În cele din urmă, oamenii legii au ajuns la concluzia că principalul suspect în dispariţia misterioasă a italianului este o româncă, un fel de “femme fatale”, care l-a sedus pe bătrân, profitând de încrederea pe care acestao avea în ea, l-a răpit şi apoi l-a omorât. Cu toate acestea, femeia poate nu a acționat singură.

În ceea ce privește investigațiile, carabinierii și poliția, împreună cu Protecția Civilă, pompierii și Calabria Verde, nu au încetat niciodată să-l caute pe pensionar, scotocind, centimetru cu centimetru, locul unde a fost găsită mașina, potrivit strettoweb.com.

În urma celor întâmplate, românca a fost arestată luni și va fi acuzată de uciderea pensionarului.

Urmăriți B1TV.ro și pe