Noi atentate în Irak: cel puțin 51 de morți și 250 de victime au fost înregistrate

Noi atentate în Irak: cel puțin 51 de morți și 250 de victime au fost înregistrate
În ulitmele ore, mai multe atacuri comise în Irak au provocat moartea a peste 51 de persoane și rănirea altor 250 din mai multe zone ale țării, informează AFP, citată de Mediafax.În cursul dimineții s-a produs...
În ulitmele ore, mai multe atacuri comise în Irak au provocat moartea a peste 51 de persoane și rănirea altor 250 din mai multe zone ale țării, informează AFP, citată de Mediafax.

În cursul dimineții s-a produs un atac sângeros într-o piață din apropierea mausoleului imamului şiit Ali al-Sharki, din sudul Irakului, atac în urma căruia au rezultat peste 40 de morți.
 

Două atentate cu maşină-capcană au provocat moartea a 14 persoane şi rănirea altor 60, potrivit unei surse medicale şi a uneia din cadrul serviciilor de securitate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti