DIGI RCS-RDS: Cel mai UTIL serviciu GRATIS pentru toţi abonaţii, ţinut aproape SECRET

DIGI RCS-RDS: Cel mai UTIL serviciu GRATIS pentru toţi abonaţii, ţinut aproape SECRET

DIGI RCS-RDS are un serviciu util pentru toţi abonaţii, pe care compania din telecomunicaţii l-a ţinut aproape secret, deşi credem că nu asta a fost intenţia lor.

DETALII PICANTE din dormitor: Cum făcea AMOR Mihaela Rădulescu cu Dani Oțil! Întreaga Românie și-a dorit să vadă imaginile, acum are ocazia! (GALERIE FOTO FĂRĂ PERDEA)

DIGI RCS-RDS are opţiunea Digi LIVE în propria pagină on-line. Este un serviciu in care sunt disponibile camere web live din diverse orase din Romania, cateva zeci fiind active in momentul de fata pentru a fi accesate de catre oricine.

Digi LIVE are camere web live in principalele orase din Romania, dar si in zonele turistice, in majoritatea zonelor fiind amplasata cate o singura camera in centrul orasului, in general intr-o pozitie inalta, cu vizibilitate buna, mai scrie idevice.ro. In Bucuresti sau Brasov exista mai multe camere web pentru Digi LIVE, asa cum se intampla si in statiunile montane de pe Valea Prahovei, unde exista aproape cate o camera pentru fiecare dintre ele in momentul de fata.

ÎNMORMÂNTAREA celei mai îndrăgite cântărețe de MUZICĂ POPULARĂ din România. MILIOANE de români, în lacrimi (IMAGINILE DURERII – GALERIE FOTO)

Digi LIVE este una dintre foarte putinele platforme care au camere web online active in momentul de fata, dar care si un numar atat de mare din orasele din Romania.

LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNȚUL MORȚII S-A ÎNTÂMPLAT ÎN MIEZ DE NOAPTE! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ… (FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe