Cum a reacționat Andreea Esca la Ştirile PRO TV după bătăia din Mamaia, în care a fost implicat Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram

Cum a reacționat Andreea Esca la Ştirile PRO TV după bătăia din Mamaia, în care a fost implicat Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram
Sursa: Instagram/Andreea Esca

Mario Fresh și cântărețul Jador au fost implicați într-o bătatie, duminică dimineața în parcare unui club din Mamaia. La fața locului se afla și Alexia Eram, iubita lui Mario și fiica Andreei Esca. Evenimentele weekendului care tocmai a trecut au reprezentat un subiect fierbinte în știrile din România.

Evenimentele din weekend țin de câteva zile prima pagină a tabloidelor, iar în acest context mulți telespectatori au fost curioși să afle cum va prezenta Andreea Esca subiectul în jurnalul de știri pe care îl prezintă de peste două decenii la ProTV, scrie Cancan.ro.

Potrivit sursei citate anterior, se pare că Andreea Esca ar fi avut însă un cuvând de spus în realizarea jurnalului și ar fi ales să nu trateze în jurnal bătaia în care a fost implicat Mario Fresh, iubitul fetei ei în vârstă de 19 ani, numit în presă și „ginerele Andreei Esca”.

Bătatia din parcare în care au fost implicați Jador și Mario Fresh

Între timp, potrivit sursei citate mai sus, oamenii legii ar fi decis să reaudieze martorii și victimele agresorilor, așa că Mario Fresh, Jador și Alexia Eram, dar și restul celor implicați în scandalul care a avut loc duminică dimineața, 14 iunie, pe litoral vor reveni în fața autorităților pentru noi declarații.

Amintim că în weekendul care a trecut, cântăreții Mario Fresh și Jador au fost implicați într-un scandal pe litoral. Cei doi artiști au fost bătuți în parcare unui club din zona de nord a stațiunii Mamaia, iar lângă ei se afla și Alexia Eram, iubita lui Mario.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti