De ce l-a mustrat în public Kate Middleton pe fiul ei cel mare. Ce năzdrăvănie a făcut Prințul George

De ce l-a mustrat în public Kate Middleton pe fiul ei cel mare. Ce năzdrăvănie a făcut Prințul George
sursa Foto: Instagram

Kate Middleton își adoră copiii și chiar dacă le permite celor trei copii ai ei să facă mai orice, există momente în care soția Prințului William se impune în fața celor mici. Un eveniment de acest gen, s-a petrecut la nunta surorii ei de acum trei ani atunci când Prințul George a făcu o năzbâtie, pentru care a fost mustrat în public de către mama sa, lucru care nu îi stă deloc în fire Ducesei de Cabridge.

Kate Middleton l-a mustrat pe fiul său cel mare

Kate Middleton și Prințul William au împreună trei copii, iar Prințul George este cel mai mare dintre aceștia, urmând să împlinească vârsta de șapte ani. Ducesa de Cambridge este o mamă foarte permisivă, dar are momente în care se impune în fața celor mici. În acest context, Prințul George a fost mustrat în public, potrivit Viva.

La nunta surorii lui Kate Middleton, Pippa Middleton, de pe 20 mai 2017, Prințul George și sora lui, Prințesa Charlotte, au avut un rol special. Cei doi au fost paj și domnișoară de onoare. La un moment dat, fiul cel mai al Ducesei de Cambridge, care avea la vremea respectivă patru ani, a fost văzut părăsind biserica. Cel mic era vizibil supărat și chiar dacă el era cel care îi conducea pe copiii care aruncau confetti în fața Pippei Middleton și a proaspătului ei soț, James Matthews, copilul nu a afișat niciun zâmbet. Ba din contră.

După care, în drum spre recepție, Kate Middleton a făcut ceva ce u îi stă în fire, mai ales în public. Aceasta s-a întors spre fiul ei și l-a mustrat pe fiul ei.

Prințul George era cât pe ce să sctrice rochia de mireasă a mătușii sale

Prințul George a dat de bucluc în momentul în care a decis să o urmeze pe sora lui, însă Prințesa Charlotte avea doar doi ani la vremea respectiv, motiv pentru care a scăpat fără a fi mustrată de mama ei. Însă, nu același lucru ăl putem spune și despre micul prinț.

Fiul cel mare al Ducilor de Cambridge a decis să calce în mod intenționat pe trena rochieie de mireasă purtată de mătușa sa, care era o creație minunată marca Giles Deacon din dantelă albă, potrivit Daily Mail.

Cum am spus mai sus, cea vinovată a fost micuța prințesă, care a dat startul unei activități de acest gen, conform unui apropiat al familiei. Fetița a fost imediat urmată de către fratele ei, însă doar Prințul George a fost certat de mama sa.

Chiar dacă la început a fost trist din cauză că a fost mustrat de Kate Middleton, la scurt timp după incident, Prințul George a uitat de supărare și i-a revenit zâmbetul pe față.

Ultima oră