Margherita de la Clejani, declarații controversate după ce a fost acuzată de consum de droguri. „Mă injectez cu…” (GALERIE FOTO)

sursa Foto: Facebook

Margherita de la Clejani a ajuns în atenția presei după ce a fost protagonista unui accident rutier în urma căruia s-a constatat că aceasra consumase substanțe haluginogene. Cântăreața a uimit din nou pe toată lumea prin intermediul unei postări de marți seară de pe Facebook. Margherita de la Clejani a scris că are o minte genială și că nu are nevoie de droguri, pentru că drogul este ea. În ceea ce privește consumul de droguri, bruneta susține că este total împotriva unor astfel de substanțe și că nu a consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan.

Mesajul postat pe Facebook de Margherita de la Clejani

Maregherita de la Clejani a intrat în atenția presei după ce a făcut accident cu mașina sub influența drogurilor. Acum, vedeta a uimit din nou prin mesajul pe care l-a transmis prin intermediul rețelei sociale, Facebook.

Aceasta a scris că este foarte deșteaptă și că nu are nevoie de droguri pentru că drogul este chiar ea. Ba mai mult, a spus că nu se stresează deloc și i-a adresat câteva cuvinte unei anumite persoane, căreia i-a transmis că nu o interesează părerea ei.

„Am o minte genială NO STRESS! Și nu am nevoie de droguri, pentru că EU SUNT DROGUL și mă injectez cu VERZIȘORI. Ăsta e ANTIDOTUL! Și… cu ce crezi tu, nu dau nici 2 BANI, nu-mi pasă! Nu ai cum, nu te poți compara cu mine, sunt TANK și TOP… marș, că ZBOR în prima CLASĂ!”, este mesajul postat de Margherita de la Clejani pe Facebook.

Margherita de la Clejani, declarații controversate după ce a fost acuzată de consum de droguri

Margherita de la Clejani, primele declarații despre accidentul de mașină

Margherita de la Clejani a fost protagonista unui accident de mașină în dimineața zilei de sâmbătă, 23 mai. Fiica Vioricăi de la Clejani a lovit cu mașina personală un autoturism parcat pe marginea unei străzi din București.

Bruneta a dorit să clarifice faptul că nu a consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan și mai mult decât atât, că este total împotriva acestora. Reamintim că fiica Clejanilor a fost dusă la IML după accident, pentru că ar fi primit un rezultat pozitiv la „drougtest”.

„A fost un mic accident în care n-am omorât pe nimeni. N-am dat în cap la nimeni. Nu m-aţi văzut voi drogată sau nu m-aţi văzut luând droguri. Pe mine mă deranjează foarte tare titlul acesta: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vă rog frumos să remediaţi toată această poveste pentru că nu este firesc pentru părinţii mei care suferă pentru copilul lor. Nu este normal să scrie despre mine că am consumat heroină. Nu sunt consumatoare de heroină”, a ținut să clarifice Margherita de la Clejani pentru România TV.

Mai mult decât atât, Margherita a refuzat să comenteze orice speculații ar fi existat cu privire la consumul de substanțe sau pastile de slăbit. „Nu aş vrea să vorbesc despre acest lucru acum. Nu sunt în măsură să vă vorbesc. Vor vorbi organele de Poliţie. Margherita nu se droghează cu heroină. Margherita nu este o consumatoare de droguri”, a adăugat aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe